La 'HISTÒRIA GRÀFICA DE CERVERA', ja a la venda per les festes de Nadal




Segons anuncien Max Turull i Ramon M. Razquin en un article del 'Quadern' d'enguany de la festa de Sant Magí, el projecte 'Història Gràfica de Cervera', que impulsa i publica el Centre Municipal de Cultura de Cervera, es presentarà a la propera Isagoge de la Festa Major d'aquest proper setembre de 2014, tot i que el llibre, físicament, no apareixerà i no es vendrà fins les festes de Nadal d'aquest mateix any.

Es tracta, en la mateixa línia que ho havia estat la 'Història Gràfica de la Segarra' (1a edició, desembre de 2001), d'una selecció de fotografies -en aquest cas unes 650- que daten des de començaments del segle XX fins 1975. Les fotografies disposaran, a més de les dades bàsiques de datació, d'un text explicatiu i de la identificació dels personatges que hi apareixen, quan això ha estat possible.

El 24è 'Quadern del barri de Sant Magí' ofereix en l'interior de les seves pàgines, com un avenç editorial, 6 de les 15 fotografies sobre la festa de Sant Magí que apareixeran al volum 'Història Gràfica de Cervera'. Totes elles han estat cedides, per a llur publicació, per l'Associació d'Amics de Sant Magí.


Imatge extreta de http://historiesdebombers.blogspot.com.es/2008/06/incendi-farinera-del-sindicat-agrcola.html

Informació extreta del 'Quadern del Barri de Sant Magí' núm. 24, agost 2014, pàgs. 101-104

Comentaris