La cafeteria 'El Campanar' celebra el seu 5è aniversari




El proper divendres 8 d'agost la Cafeteria “el Campanar” celebra de manera especial el seu 5è aniversari.

Programa

Durant tot el dia al carrer Combat
Exposició de tots els cartells de les activitats realitzades durant aquests cinc anys Mostra dels cinc àlbums de fotografies que reflexen tot el que s’ha fet en aquest espai al llarg d’aquests 5 anys. Presentació d’un recull de material propietat de “el Campanar” i que es pot cedir en préstec.

A partir de dos quarts d’una
L’hora del vermut amenitzada amb música dels anys 60 i 70

A dos quarts de vuit del vespre
Ballada de sardanes, amb la col·laboració de Joan Castellá i la Colla Jovencells




A dos quarts de deu del vespre
Sopar popular: meló amb pernil, fideuà i gelat artesà. Aigua, vi i una copa de cava. Podeu comprar el tiquet a “el Campanar” fins el dia 6. Preu del sopar: 14 euros

A dos quarts d’onze de la nit
Concert d’aniversari amb la gent de casa nostra, en el que actuaran dos joves cerverins: Mireia Rossich, una excel·lent cantant que ens oferirà un recull de cançons variades i atractives, acompanyada pel jove pianista Ignasi Camps

El carrer romandrà tancat des de les 11 del matí fins a mitjanit. Totes les activitats seran gratuïtes excepte el sopar.

Podreu visitar “el Campanar” que oferirà un aspecte inusual: es tranformarà, per un dia, en un espai chill out, en el que podreu gaudir d’una decoració de caire oriental, alhora que escolteu música i feu un beure.


Informació facilitada per la cafeteria El Campanar, senymajorelcampanar@gmail.com

Comentaris

Bloc Lo Carranquer ha dit…
Benvolgudes/ts

Atès que la Paeria ha programat un concert gratuït d'havaneres el mateix dia i hora de la celebració del sopar i concert que tanca la festa del 5è aniversari de l'obertura de Cafeteria "el Campanar" i, a petició d'algunes usuàries, s'ha decidit traslladar-lo al DIUMENGE dia 10. Tant els de la Penya Ciclista que tindran cura del sopar, com la cantant i el pianista que faran el concert, disposen d'aquesta nova data.

De fet sempre el sopar de cloenda de curs s'ha fet en diumenge. Els dos primers anys a la terrassa del Campanar de Cervera i l'any passat a la plaça del Fossar. El sopar d'aquest any, també és de cloenda de curs, alhora que de celebració d'aniversari. Per aquest motiu es fa a l'agost i no a primers de juliol com era habitual.

Tota la programació diurna del divendres seguirà igual.

Pel que fa a sala interior de "el Campanar" que, tal com s'ha anunciat, quedarà convertida en un espai CHILL OUT, serà visitable el divendres, dissabte i diumenge.

DIUMENGE dia 10: el SOPAR comencarà a 2/4 de 10 i el CONCERT, a continuació.

Podeu comprar els tiquets del sopar fins divendres 8.

US ESPEREM !!!!!!