Inscriu-te a la V de la VIA CATALANA 2014!

  


El procés actual, protagonitzat i liderat per la ciutadania, va començar amb la manifestació del 10 de juliol de 2010, que va convertir el rebuig a una sentència en un clam molt clar a favor de la independència com la millor solució per començar un país nou. Amb la Marxa cap a la Independència per la Diada del 2012 i, el 2013, amb la Via Catalana cap a la Independència, es va consolidar i ampliar el procés. La mobilització massiva va fer possible que tinguem la data i la pregunta de la consulta. Ja som aquí. 

Aquest 2014 és l’any decisiu. La bona feina feta entre tots ha donat els seus fruits i ens trobem a la recta final del procés que ens ha de portar definitivament a la independència. L’11/9 ens durà fins al 9/11. Estem cridats a omplir els carrers per convocar la consulta sobre la indepèndència del proper 9 de novembre. Cal que la Via Catalana 2014 sigui la concentració democràtica més multitudinària que hi hagi hagut mai al país per culminar el procés amb èxit. Convoquem la consulta. 

Traçarem als carrers de Barcelona una V gegantina: serà una imatge potent i clara que el món entendrà, sobre la voluntat de votar el proper 9 de novembre i decidir el nostre futur. Per això és molt important que omplim tots els trams i que ho fem amb la mateixa disciplina generosa i amb la capacitat logística que vam demostrar l’any passat. Amb les samarretes grogues i vermelles il·luminarem aquesta gran V amb els colors de la senyera. 

La Via Catalana 2014 omplirà dos dels carrers més importants de la capital catalana: l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, formant la gran V a les 17:14h. El traçat de la V tindrà els trams d’inici a la plaça Pius XII, per una banda, i la plaça Ildefons Cerdà, per una altra. Els dos segments confluiran a la plaça de les Glòries Catalanes. 

Tornem a fer història. Vine a la Via! Inscriu-t’hi!




Inscriu-te / Compra la samarreta / Mobilitat /
Preguntes freqüents / Recorregut


Informació extreta de http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te

Comentaris