III VITRALLADA de l'església de Santa Maria · Cervera, 9 d'agost de 2014




Aquest proper dissabte dia 9 d'agost a dos quarts d'11 del matí (10.30 h) tindrà lloc a l'església de Santa Maria la III Vitrallada Memorial Toni Nadal.

Aquest any l'entitat cerverina a la que se li fa l'homenatge és l'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera i la Segarra, que des de fa molts anys desenvolupa una important activitat a Cervera.

Podrem veure un magnífic audiovisual en el que copsarem la incidència de la llum dels vitralls, en diferents mesos de l'any, a l'interior del temple de Santa Maria.

El concert sempre és la part més important d'aquest acte. El primer any vam comptar amb la veu de Toni Marsol, el segon amb el virtuososme de les Mezzos i aquest any esperem gaudir amb el magnífic recital que ens ha preparat la jove soprano cerverina, Carlota Miró, que estarà acompanyada al piano per Marc Castellà.

Heu de saber que un dels objectius d'aquesta activitat és la difusió dels vitralls de Santa Maria. Pels qui vulguin seguir amb la col·lecció endegada el primer any que sapiguin que el cartell, una impressió en paper vegetal i l'explicació del vitrall, aquest any la imatge de Sant Jaume, ho poden adquirir al mòdic preu de 2.50 euros.

Recordar els que ens han deixat és una manera de no oblidar-los. Seguim, doncs associant el nom d'aquesta III Vitrallada amb Toni Nadal molt present en el nostre record.



Informació facilitada per senymajorelcampanar@gmail.com
 

Comentaris