Els rècords s'obliden, mai els títols mundials




Dani Pedrosa, el seu company d'equip, ha estat l'escollit per acabar a Brno amb la victoriosa ratxa triomfal de Marc Márquez, que per primera vegada en la seva curta trajectòria en MotoGP acaba una carrera fora del podi (quart!).

Marc ho tenia clar des del principi: "no és impossible, però no es poden guanyar totes les carreres", repetia una vegada i una altra a qui volgués escoltar-lo. Márquez ha viscut a Brno la cara més humana de les motos. No importa que estiguis pilotant com els àngels, que estiguis vivint la millor ratxa de la teva vida, si la moto es nega a respondre, et fa entrar llarg en les corbes, si no et dóna confiança davant no hi ha res a fer davant els altres tres cracs de la categoria, tots campions del món, tots amb més victòries MotoGP que tu.

El primer que ha assegurat és "m'he tret un pes de sobre, es va tancar el debat de si podia guanyar-les totes", per després fer broma amb un "potser he entrat en crisi, no se sap", i llançar una riallada. No li ha dolgut més que un moment. Els rècords s'obliden, mai els títols mundials, i això és el que persegueix. Ara el matalàs sobre Dani Pedrosa està en 77 punts, segueix tenint tres carreres de marge d'error. I tretze punts per a un quart no són cap error, pitjor és un zero per caure.


El cap de setmana de l'Aquelarre marxem cap a Silverstone. Sort campió, estem amb tu!


Imatge extreta de http://motor.diariodigitalcolombiano.com/tag/marc-marquez/

Article realitzat a partir de l'article de Elvira González que es pot trobar a http://www.mundodeportivo.com/20140817/motociclismo/moto-gp-dani-pedrosa-acaba-con-la-racha-de-marc-marquez_54413126652.html

Comentaris