El món casteller es bolca a la V de l'11 de setembre




Un total de 46 colles castelleres ja han confirmat la seva participació a la Via Catalana 2014, la gran mobilització organitzada per la campanya ARA ÉS L’HORA el proper Onze de Setembre. Les colles se situaran a les cruïlles de la gran V que es formarà a la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda Diagonal de Barcelona, i aixecaran els seus castells durant la mobilització que començarà a les 17.14 hores.

Al mapa següent es pot visualitzar la ubicació de cadascuna de les colles al llarg dels 11 quilòmetres de traçat. La majoria de colles de 9 ja han confirmat la seva participació a la V, però la crida continua oberta per a aquelles que vulguin sumar-s'hi.

Les colles estaran ubicades, majoritàriament, als trams recomanats per l’organització depenent de la procedència de la gent. Els Capgrossos de Mataró, per exemple, estaran al tram 40, un dels recomanats pels participants procedents del Maresme.

La recomanació de trams segons l’origen pretén garantir una correcta distribució dels participants a la mobilització al llarg del traçat. Per aquest motiu, així com per assegurar la formació del gran mosaic senyera, ARA ÉS L’HORA manté la crida a inscriure’s a la Via Catalana 2014. L’èxit logístic i organitzatiu de la mobilització serà clau també a l’hora d’assegurar-ne l’èxit polític: fer inevitable la consulta del 9 de novembre.

Les inscripcions es poden dur a terme a través del web www.araeslhora.cat; a través dels nuclis territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, o trucant al 9028 11 9 14 .


Informació extreta de https://assemblea.cat/?q=node/8654

Comentaris