El foc i les projeccions, els grans protagonistes de la nit del dissabte d'Aquelarre





Ahir dissabte va tenir lloc, a Cervera, la 37a edició de l’Aquelarre de Cervera, amb la participació de més de tres-centes persones d’entitats cerverines i colles de diables convidades.

La nit es va iniciar amb l’encesa de la Universitat on, el foc i les projeccions els tres dimensions van prendre el protagonisme. La Universitat es va transformar en un bosc amb heures i plantes exòtiques alhora que de foc i aigua. Un espectacle piro-musical dirigit per Albert Parra, director artístic de l’espectacle d’aquesta 37a edició de l’Aquelarre.

Els Diables de Cervera Carranquers, van tenir un pes molt important en la festa, ja que aquest any, i degut al seu 20è aniversari de la colla , han estat tres, i no una, les colles convidades a l’Aquelarre. D’aquesta manera, els espectadors han pogut gaudir de més foc a la cercavila inicial. Els Diables Carranquers van fer ballar el drac de Cervera en el primer acte El ball de la Polla d’una forma molt lleugera i dinàmica. També van ser els encarregats de dur a terme els Correfocs a Cal Racó: el Ball de Diables i al Foqueral en el segon i tercer acte respectivament. Els espectadors van poder ballar al ritme dels tabals sota una intensa pluja de foc.

En l’espectacle es van poder apreciar la confluència entre els elements de la naturalesa: el foc, l’aigua, la terra i l’aire. Un espectacle molt visual, on els joves actors d’Alea Teatre dansaven i es mesclaven amb els decorats projectats en 3D.







En les diferents places de la vila, es van poder veure concerts com Canteca de Macao, Farmília Torelli o La Salseta del Poble Sec.

En total, prop de 8 hores d’espectacle, foc i música, que van omplir la Ciutat de Cervera amb més de 20.000 espectadors.


Nota de premsa facilitada per comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris