324 padrins i padrines col·laboren en la campanya 'APADRINA UNA CARRETILLA! 2014'




La campanya ‘Apadrina una Carretilla! 2014’, organitzada per l'Agrupació Seny Major, i destinada a col·laborar en l’adquisició d’aquests elements pirotècnics per a la cercavila-correfoc de la festa de Dijous Gras d’Aquelarre, ha finalitzat. 

324 padrins i padrines, tot apadrinant un total de 741 carretilles que lluiran el nom dels seus patrocinadors en el correfoc d'aquest Dijous Gras. Per tercer any consecutiu un èxit! 

La Fira de Sant Isidre, el cap de setmana de Cervera Ciutat Gegantera, el Seguici de Corpus, la Pedalada Nocturna i els comerços: Copisteria Travesser, Pub La Bombolla, Pub Noctàmbul, Perruqueria Montse Roig, Merceria Riera, Adrogueria Cervi, Jordi Prat fotògraf, Bosses i Joguines Anna Maria , Carnisseria Imma i Papereria Dondara han vist passar les capses màgiques que ho han permès. 

Us facilitem en el document adjunt el llistat de les persones, establiments comercials i entitats que han col·laborat en aquest projecte. A tots ells i elles el nostre agraïment.
 



També trobareu aquesta informació en l'aparador de l'Adrogueria Cervi, a la plaça de la Universitat -fins el diumenge 31 d'agost-, i a la pàgina web de l'Agrupació Seny Major, http://senymajor.decervera.org

Visca la cultura popular!

Agrupació Seny Major


Text i documents facilitats per l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris