10 de 10 de Marc Márquez!




Nova victòria de Marc Márquez al campionat del món de motociclisme! Aquest cop al circuit d'Indianàpolis. 10 de 10!

El líder destacat del Campionat ha igualat un dels rècords del mític Giacomo Agostini, qui fins ara era l'únic pilot en la història del campionat que havia aconseguit sumar victòries en les deu primeres carreres d'una temporada. S'equipara també amb una altra llegenda del Campionat, l'australià Mick Doohan, qui fins aquest diumenge era l'últim pilot que havia aconseguit guanyar deu Grans Premis successius en la categoria reina, en un ja llunyà 1997.

Amb la seva 16a victòria en la categoria reina, Márquez s'ha convertit a més en el pilot més jove a sumar 10 triomfs consecutius, desbancant en aquest registre al llegendari Mike Haylwood, que tenia una mica més de 24 anys quan va acumular 12 triomfs seguits entre 1963 i 1964 .


Per a més informació: www.motogp.com


Imatge extreta de http://www.lapatilla.com/site/2014/08/05/marc-marquez-va-por-su-septimo-triunfo-consecutivo/

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…

GP INDIANÁPOLIS | MOTOGP
La décima de Marc Márquez

El líder del campeonato también conquistó Indianápolis. Esta victoria es la número 500 de los pilotos españoles en el Mundial y la cien en la clase reina.

Mela Chércoles

Indianapolis
10 de agosto de 2014 21:20h

Cuando Doohan logró la friolera de diez victorias de 500cc consecutivas en 1997, Márquez era un renacuajo de cuatro años que ya empezaba a corretear en minimotos. Durante años parecía que no habría nadie capaz de lograr tantos triunfos de una tacada como el grandísimo Mick, porque ni siquiera la mejor versión del mismísimo Rossi lo había conseguido, pero casi dos décadas después de aquel arrase del australiano ha llegado ese crío que entonces sólo tenía cuatro años y que ya suma tantas consecutivas como el pentacampeón.

La décima para el chico diez ha llegado en Indianápolis, donde además suma la victoria centenaria del motociclismo español en la clase reina (31 de Lorenzo, 25 de Pedrosa, 16 de Marc, 15 de Crivillé, 9 de Gibernau, 2 de Checa, una de Elías y otra de Puig) y la 500 en grandes premios. La quinientos en el escenario de las míticas 500 Millas, donde aún se conserva una yarda del antiguo ladrillo que cruza toda la instalación y donde el pupilo de Alzamora continúa haciendo afición. Con su triunfo de ahora, esta vez por delante de Lorenzo y Rossi, son ya siete consecutivos los que suma en suelo estadounidense y ocho en el continente americano contabilizando la de Argentina de este mismo año.

La décima del chico diez llegó con la solvencia que se esperaba antes de la prueba pero después de once vueltas que aceleraron los corazones de todos los presentes, porque en ese tramo de la carrera hubo adelantamientos de todos los colores. Marc, como suele, partió mal desde la pole y dejó que le comieran la tostada Rossi, Dovizioso e Iannone, perdiendo este último pronto la posición, pero viéndose el líder también superado poco después por Lorenzo. Pedrosa, por su parte, intentó asomar la cabeza en los primeros metros, pero muy rápido se vio que no era su día…

Sí lo era de Márquez, aunque en realidad todos los días de este año parecen hechos a medida suya y, por mucho lío que pueda haber, siempre se las apaña para salir victorioso. Cuando Dovizioso se deshinchó, no sin dar antes mucha guerra y tocarse incluso con Rossi, se quedaron solos en cabeza las dos Yamaha oficiales y la Honda con el 93. El momento álgido de la carrera llegó comenzando la vuelta once. Lorenzo, que iba tercero, intentó el adelantamiento a Márquez en el final de recta y, cuando ya lo había superado, intentó lo propio con Rossi en el siguiente viraje de derechas. La maniobra era valiente y decidida, pero con lo que no contaban ni él ni el italiano es con que el Pequeño Genio aprovechara la ocasión para adelantar a ambos de una tacada. Se mezcló la confusión entre los de Yamaha con la astucia del de Honda y a partir de ahí se acabó la carrera, porque tiró y se escapó, cruzando luego la meta con 1.8 sobre un Lorenzo que a su vez le metió casi cinco segundos a Rossi.

Cuarto fue Pedrosa, que sigue segundo de la general, ya a 89 puntos de un Márquez que a este ritmo de victorias, y sin segundos de Dani, podría ser campeón en Misano, dentro de tres carreras. Un escándalo.

--
http://motor.as.com/motor/2014/08/10/motociclismo/1407692910_332717.html
Lo Carranquer ha dit…
Actualitzat a les 21:46 h 10/08/2014

Marc Márquez iguala a Indianapolis la marca de Dohan en guanyar 10 curses seguides del Mundial de MotoGP


El domini de Marc Márquez (Honda) comença a ser tirànic. El pilot de Cervera ha guanyat el Gran Premi d'Indianapolis de MotoGP de forma clara, i suma la desena victòria de la temporada quan s'han disputat deu curses del campionat. Des de Mick Dohan l'any 1997, cap altre pilot havia aconseguit aquesta fita.

Aleix Espargaró i Valentino Rossi (Yamaha) s'han tocat en la sortida. L'italià s'ha posat primer. Marc Márquez no ha fet una bona sortida, però ha començat la seva remuntada des de la cinquena posició mentre Rossi i Dovizioso (Ducati) es barallaven pel liderat de la cursa. Els dos pilots capdavanters s'han tocat, i Márquez, gairebé sense voler, ha aconseguit la primera posició.

Dovizioso començava a perdre gas i frenava Dani Pedrosa (Honda), alhora que Márquez, Jorge Lorenzo (Yamaha) i Rossi lluitaven de forma espectacular per comandar la cursa. Fins que el de Cervera s'ha posat a tirar. A 15 voltes del final, Aleix Espargaró (Yamaha) ha abandonat després de topar amb Stefan Bradl (Honda). Mentrestant, "El Tro" es distanciava dels seus perseguidors, que no l'han tornat a veure fins que ha travessat la meta. Per darrere del líder del Mundial han arribat Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Dani Pedrosa i Pol Espargaró (Yamaha).

--
http://www.esport3.cat/noticia/2464913/motor/Marc-Marquez-iguala-a-Indianapolis-la-marca-de-Dohan-en-guanyar-10-curses-seguides-del-Mundial-de-MotoGP
Lo Carranquer ha dit…

MOTOCICLISME
Márquez, 10 de 10 en el mític Indianapolis

El campió de MotoGP supera Lorenzo i Rossi i aconsegueix als EUA la victòria núm. 500 del motociclisme espanyol en el Mundial de velocitat

El finlandès Kallio esgarrapa 12 punts a Rabat a Indianapolis
Vázquez aconsegueix a Indianapolis el seu primer triomf al Mundial

EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Barcelona

Diumenge, 10 d'agost del 2014 - 21.40 h

"Mala sortida, de nou; quan volia anar-me'n amb els de davant, es movia el pneumàtic davanter; quan he accelerat per escapar-me, el posterior, però al final he pogut controlar la situació i escapar-me". Així de senzilla ha estat la desena victòria consecutiva de Marc Márquez en el Mundial de MotoGP, empatant a triomfs consecutius en una arrencada de campionat amb el mític australià Michael Doohan. Márquez no només ha aconseguit això, sinó que dissabte havia sumat la 'pole position' de la categoria 'reina' número 100 d'un espanyol i aquest diumenge, en el mític Indianapolis, ha sumat la 100a victòria d'un espanyol en la màxima cilindrada i, el que és més important o curiós, el triomf número 500 d'un espanyol al Mundial.

La carrera d'Indy, que es corria després que Márquez vencés a Qatar, Austin (EUA), Argentina, Jerez, Le Mans, Itàlia, Barcelona, Holanda i Alemanya, va començar amb l'ídol espanyol arrencant des de la 'pole', però malament. Es van escapar Valentino Rossi i les dues Ducati d'Andrea Dovizioso i Andrea Iannone, ja que tots dos havien muntat el pneumàtic més tou. Enrere van quedar Márquez i Jorge Lorenzo. I més enrere, Dani Pedrosa.
Duel entre Yamahas

Però les rodes dels 'ducatistes' es van acabar i va quedar només al capdavant 'el Doctor', que es va enfrontar a Márquez i Lorenzo, en dos o tres pugnes precioses de les quals sempre va sortir guanyador el de Cervera, que va acabar escapant-se. "La baralla entre Jorge i jo --va explicar Rossi-- ha estat bonica i divertida, però se'ns ha escapat Marc, que sempre té algun as guardat". En efecte, Márquez se'n va anar de Lorenzo, que va realitzar una sensacional carrera i va endevinar que "aviat, aviat", estarà "a punt per guanyar Marc, que té sempre un ritme espectacular".

Perquè, en efecte, això va ser el que va passar. Márquez va anar esgarrapant dècima a dècima a Lorenzo i va acabar vencent al davant del mallorquí i de Rossi, que va poder resistir l'atac final de Pedrosa, que ha tornat a quedar fora del podi. Menció especial mereix Pol Espargaró, que ha acabat cinquè completant un espectacular cap de setmana.

Classificació del Mundial de MotoGP:

1. Marc Márquez (Espanya), 250 punts;
2. Dani Pedrosa (Espanya), 161 punts;
3. Valentino Rossi (Itàlia), 157 punts;
4. Jorge Lorenzo (Espanya), 117 punts;
5. Andrea Dovizioso (Itàlia), 108 punts.

--
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/motogp/marquez-mitic-indianapolis-3442250