SOUND DE SECÀ va celebrar dissabte el seu 5è ANIVERSARI amb un exitós 'CARNAVAL d'ESTIU'


 


Molts dies de treball dur, reunions amunt i avall, tensions per l'exigència que ens demanàvem a nosaltres mateixos, aquella por de no saber com aniria tot plegat... és normal que al finalitzar tots els actes molts de nosaltres acabéssim abraçats entre llàgrimes tant d'emoció com de satisfacció. 

Veure la plaça de bon matí saltant i ballant al nostre ritme, els patis de la Universitat plens de bon rotllo i bon agermanament entre tots els grups participants i amb més d'una cinquantena de tiquets venuts a cerverins que van voler acompanyar-nos en aquest dinar. 

I que dir de la tarda? El #CarnavaldeSecà va ser tot un èxit, ni de bon tros ens haguéssim pogut imaginar tanta participació ciutadana, 8 comparses i 11 grups de percussió que ho van donar tot durant la rua, els carrers plens durant la majoria dels trams del recorregut i una Plaça de la Universitat plena a vessar! 

Sincerament només podem dir una paraula: GRÀCIES. Gràcies a la Paeria de Cervera, especialment al Ramon Royes per confiar en aquest projecte des del primer dia que ho vam proposar. Gracies a la policia municipal per la paciència i predisposició en tot moment i sobretot durant la rua. Gràcies al Conservatori de Cervera, al Xesco Grau, el director de la banda municipal del Conservatori i tots els músics tant professionals per creure en nosaltres i ajudar-nos en aquesta fusió tant especial per nosaltres. Gràcies Vili per no dubtar ni un segon en acceptar el teu paper de Reina del Carnaval, ningú més que tu hagués fet millor aquest paper, ets un crack enorme! Alea Teatre que grans que sou també, la predisposició i les ganes de festa damunt unes xanques diu moltíssim de la vostra professionalitat. Al catering Arrossades de la Tieta Rosa agraïr i felicitar la seva tasca, una paella per a 450 boques i que surti més bona que la de la mama... espectacular nois! I com no, tota la colla de bons amics, que no ens falleu mai, que curreu mes que ningú, que no ens demaneu res més que passar una bona estona però acabeu suant més que ningú, ja sigui a la barra o arrossegant carros o muntant i desmuntant... a vosaltres mil gràcies i mil petons! Xavi Badia lo teu ja no sabem com agrair-t’ho, treballant a contrarellotge, dedicant tantes hores a Sound de Secà, l'home dels recursos infinits i unes ganes i energia inesgotable, saps de sobres que ets un molt gran dins de la família i t'estimem incondicionalment. 

I ja per acabar a tot Cervera que ahir va sortir al carrer per acompanyar-nos i fer-nos sentir estimats, per demostrar que Cervera és viva i és participativa, milions de gràcies. Sabem que hi van haver moltes coses a millorar i demanem disculpes, si tenim la oportunitat de repetir-ho l'any vinent us assegurem que treballarem encara més per millorar.
 
I a la gran família Sound de Secà... crec que no hi ha millor manera d'arribar a complir 5 anys i bufar les espelmes damunt d'un escenari davant la mirada de tot Cervera. Desitgem poder complir molts anys més al vostre costat per seguir gaudint de moments inesborrables com els d'ahir. Pares, mares, parelles, germans i amics que heu patit els nostres mals humors i les nostres tensions aquests dies previs a la festa, GRÀCIES,GRÀCIES I GRÀCIES per aguantar-nos i ajudar-nos.
 
Visca els #CARNAVALDESECÀ!!!!!!
 
Salut i Sound per tots!
 
Ens veiem pels carrers.

Sound de Secà




Text de Sound de Secà extret de https://www.facebook.com/sounddeseca

Autor fotografia plaça Major: Josep M. Santesmasses


Comentaris