L'Escola de Teatre de Cervera tanca el seu primer any amb una Mostra del treball dels seus alumnes





L’escola de teatre de Cervera 'La Caserna' va acabar el passat dissabte 28 de juny el primer any amb una Mostra de Teatre dels Alumnes que han estat assistint a les classes regulars de teatre durant aquest curs escolar. 

Una quarantena d’alumnes de totes les edats varen pujar a l’escenari, alguns per primer cop, per tal de mostrar al nombrós públic assistent, les peces teatrals que van estar treballant durant els últims mesos del curs escolar. 

La Mostra va consistir en la interpretació per grups, de diferents peces teatrals. Els més petits (alumnes de primària) van escenificar el conte “El Caragol i l’Herba de Poniol” i “El camí que no porta enlloc”, mentre que els joves van posar en escena uns esquetxos basats en l’obra del poeta JV Foix “Tocant a mà”. Els dos grups d’adults varen interpretar peces breus teatrals de Monty Python’s i d’Alejandro Jodorowsdy. 

L’activitat va tenir molt bona acollida de públic. La sala de Ball del Casal es va omplir de gom a gom. Van assistir-hi prop de 200 persones. 

Durant l’estiu, l’activitat tampoc s’atura a 'La Caserna', i és que pels infants fins a 12 anys s’ha programat tots els matins del mes de juliol amb tallers artístics (conjuntament amb Les Voltes), consistents en classes de teatre, construcció d’escenografies i vestuaris teatrals, creació d’objectes i un llarg etcètera. 

Pels adults s’ha programat un curs intensiu de 8 hores de Commédia dell’Arte (del 7 al 18 de juliol, dimarts i dijous), amb l’actor especialitzat en màscara Pere Farran, el qual va conduir la cercavila de Sant Jordi d’enguany. 

La informació es pot ampliar al web del CMC: www.cmc-cervera.cat/teatre i realitzar les inscripcions.

Amb la matrícula oberta per al proper curs, 'La Caserna' espera augmentar la família i contribuir en el futur teatral de Cervera. 

La Caserna, escola de teatre de Cervera


Informació facilitada per La Caserna, teatre@cmc-cervera.cat

Comentaris