'Exportem cultura', exportem l'Aquelarre




El paer en cap i regidor d’Aquelarre, Ramon Royes, va ser convidat a Deltebre el passat dissabte 29 de març a la Jornada “Exportem Cultura” per presentar l’experiència de la festa de l’Aquelarre.

La Jornada “Exportem Cultura”, organitzada per l’Ajuntament de Deltebre, és un espai de reflexió i debat de la cultura al territori. Va incloure dos taules d’experiències i un debat. La primera, “L’impacte d'esdeveniments culturals i festius”, va comptar amb la participació de la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum de Móra d'Ebre, la Patum de Berga, la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, les Festes Tradicionals de l'Arròs del Deltebre, i l'Aquelarre de Cervera.

Ramon Royes va explicar que la col·laboració entre la Paeria de Cervera i les entitats de la ciutat és clau per fer possible la festa. Va destacar la feina de les entitats, i també els recursos econòmics i les infraestructures que hi aporta la Paeria.

Us oferim imatges de la presentació de la nostra festa per part del paer en cap, així com de les aportacions posteriors.








Text extret de http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/l2019aquelarre-de-cervera-present-a-la-jornada-201cexportem-cultura201d-de-deltebre

Imatge extreta de http://blog.go2tigers.com/types-of-export-licenses/

Comentaris