EL DRAC DE BELLVEI guanya el 6è Festival d'Enceses de Bestiari d'Artesa de Lleida




Amb un gran ambient festiu i pirotècnic, la commemoració afegida del Tricentenari i amb un gran esperit de competitivitat per part de les colles participants, el dissabte 5 de juliol va tenir lloc a Artesa de Lleida (Segrià), el 6è Festival d'Enceses de Bestiari

El guanyador absolut en les tres enceses va ser el Drac de Bellvei (Baix Penedès) que va sumar un total de 386 punts. En segon lloc va quedar Lo Boc de Vandellós (Baix Camp), amb 336,50 punts, seguit dels Bous de Reus (Baix Camp), que amb 332,50 punts va ocupar el 3r lloc. En la la fase de consolació, el Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès), amb 318 punts, va ocupar el 4t lloc, seguit del Borinot de Foc del Vendrell (Baix Penedès), que en va sumar 315. I en 6a posició va quedar la Víbria Llacunalba de Canyelles (Garraf), que va totalitzar 313,50 punts.

El Jurat va destacar l'acurada preparació de les enceses així com la seva diversitat, la sana competitivitat entre les colles i també el despreniment de diverses carretilles i artefactes pirotècnics durant les enceses, fet que convé destacar per tal que els responsables de les colles assegurin al màxim la fixació de la pirotècnia.


Informació extreta de www.bestiari.cat

Comentaris