ALEA TEATRE torna a la direcció artística de l'Aquelarre



 
Albert Parra, director de la companyia cerverina Alea Teatre, assumirà de nou la direcció artística de l’espectacle de l’Aquelarre. 

Aquest serà el 8è any no consecutiu que Alea Teatre dirigeix l’espectacle de dissabte de l’Aquelarre, i per Albert Parra en serà el cinquè, i aquesta edició la plateja també com un canvi, i és que la nova plaça de la Universitat assegurarà una espectacle basat amb els elements visuals, la música i el foc, i on milers d’espectadors el podran contemplar sense interferències visuals. L’estil que es veurà a la sortida de la Universitat serà el l’estil que també continuarà durant els 3 actes a Cal Racó, on s’espera de nou la sortida del Mascle Cabró; aquest any sota la temàtica de la creació dels astres i constel·lacions, i de com aquestes actuen en els símbols del zodíac i en les seves diferents ascendències entorn els quatre elements del planeta (aire, aigua, terra i foc ).

La mà dreta d’Albert Parra serà l’Alba Cuñé, encarregada de dissenyar i coordinar la construcció de l’escenografia i el vestuari. Cuñé porta, amb aquest, 6 anys consecutius al capdavant del disseny artístic dels espectacles de l’Aquelarre i n’ha participat en una desena d’edicions.

Qui també torna a l’Aquelarre després d’un parell d’anys d’absència, és l’espai rock del Portalet. Amb aquest, en seran 6 els espais que acolliran concerts i música en directe la nit del 30 d’agost. El cap de cartell serà Els Senyors de les Pedres, tribut al grup català Sangtraït.


Clica aquí per accedir a l'avançament del programa del 37è Aquelarre


Informació facilitada per l'Anna Llort, responsable de comunicació i premsa de l'Aquelarre 2014

Comentaris