'QUARTS DE NOU' (Televisió de Catalunya) comença una nova temporada al 33, parlant de castells... i d'altres manifestacions de la cultura popular!




Divendres, 27 de juny, a les 23.05, "Quarts de Nou", el programa del món casteller, torna al 33. Una temporada més, l'espai acostarà el món dels castells al màxim de persones possible. El programa, aquesta temporada, tornarà a trepitjar les places castelleres per encomanar l'emoció de les principals diades i l'emoció pels castells.

"Quarts de nou" continua amb la mateixa filosofia d'adreçar-se a un públic molt divers i ampli, que abasta des dels neòfits en el món casteller que hi estan interessats i hi voldrien entrar fins als protagonistes, els castellers.

Aquesta temporada, "Quarts de nou" tindrà diferents formats. El primer és un programa de mitja hora de durada que s'emetrà cada divendres al 33. En aquest espai cada setmana s'explicarà una diada castellera des del punt de vista d'un dels seus protagonistes, a través de la seva història. També s'anirà més enllà de les actuacions i es mostrarà tot el que s'amaga darrere l'activitat castellera. Com a novetat, es parlarà d'altres manifestacions de la cultura popular que es produeixen arreu del territori.

Des d'un punt de vista més informatiu, cada diumenge al 3/24 es repassarà l'actualitat castellera en format crònica. I finalment, al llarg de la temporada, hi haurà sis diades destacades, que tindran un tractament especial i que es retransmetran per TV3 poques hores més tard que s'hagin celebrat. En aquests espais, de prop de 50 minuts de durada, intentarem condensar les emocions de la plaça per reviure les principals diades castelleres.

El programa el dirigeix Joan Casas i el condueixen Elisabet Carnicé i Biel Duran.

"Quarts de nou" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Lavinia New Media.


Imatge extreta de http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/135919

Informació extreta de http://www.tv3.cat/actualitat/629180/Quarts-de-Nou-nova-temporada-al-33

Comentaris