Prepara't pel 20è! GEOCÀTXING: Com ser un bon GEOCERCADOR/a


 
Ja falta menys perquè pugueu participar al geocàtxing del 20è. Heu anat practicant? Ho heu trobat complicat? No sabeu ben bé què heu de fer?

Aquesta setmana us proposem un altre geocàtxing de ses 11, el nostre mestre! Però abans us explicarem pas a pas com començar a ser un bon geocercador.

Per poder fer la cerca de catxés necessiteu un dispositiu mòbil amb accés a internet o bé imprimir-vos les instruccions de la pàgina web i utilitzar un gps.

Abans de començar, entreu a la pàgina www.geocaching.com i feu la cerca del catxé que voleu trobar, és molt útil fer-la per població.

Escolliu el catxé que voleu fer, llegiu-lo i pareu atenció a les indicacions sobre dificultat, terreny, tamany, utillatge que necessiteu… I comenceu la ruta!

A cada catxé o geoamagatall que trobeu, al seu interior hi ha :
  • full explicatiu: us explica que és un catxé, si té alguna missió…
  • full de registre: poden ser llibretes, fulls… on heu de posar la data, el vostre nom i signar-lo per deixar constància que l’heu trobat.
  • tresors: en molts catxés hi ha petits records dels geocercadors que l’han trobat anteriorment. Heu d’agafar-ne un i deixar-ne un de vostre.
Finalment, si esteu registrats a la pàgina web, heu de marcar el catxé com a trobat. És bonic deixar alguna anotació explicant la vostra experiència, o les aventures que heu passat per trobar-lo!

Veureu que hi ha catxés molt diversos. La setmana passada us vam proposar un catxé simple, que es basa en posar les coordenades al gps i anar a la cerca. Aquesta setmana us proposem un catxé multi, així doncs prepareu-vos per fer ruta.

El geocàtxing que us proposem és la sèrie Cervera. Veureu que heu de visitar diferents llocs de la ciutat i buscar un petit recipient que conté únicament el llibre de registre i una pista. Aneu anotant les pistes perquè les necessitareu per trobar el tresor final. Realment, és un catxé molt aconseguit!!

Animeu-vos perquè ja queda poc!!

Imatge extreta de http://www.backpacker.com/april_2008_geocache_leave_no_trace/nature/12342
 

Comentaris