FESTA DEL COMERÇ JUST i LA BANCA ÈTICA 2014 · Cervera, plaça Santa Anna, dissabte 24 de maig




La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop l’any a Catalunya. Enguany celebrem la quinzena edició, que s’iniciarà el 10 de maig coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just i comptarà amb la participació d’entitats de tot el país.

Aquest 2014 t’esperem de nou a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica per celebrar les alternatives! Vine i festejarem plegades que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint plegades una Economia Social i Solidària, on totes i tots tenim un paper a jugar!

La gràfica de la Festa 2014 fa una crida a la ciutadania a desmarcar-se de la barra que ens immobilitza, és a dir, del sistema capitalista imperant, així com de les grans marques i espais de consum que no respecten els drets humans ni cuiden el medi ambient, i anima a jugar un altre partit, el de les alternatives, el del benestar, el de la sostenibilitat, el partit en el que les persones són la prioritat.

Un any més, la coordinació nacional de la Festa va a càrrec de SETEM, amb la participació d’Alternativa 3, Fiare, FETS-Finançament Ètic i Solidari-, Oxfam Intermón, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, El Periódico, BTV i TV3.


Cervera, dissabte 24 de maig, 
de 4 de la tarda a 8 del vespre, a la plaça Santa Anna

MOSTRA I VENDA DE PRODUCTES DE COMERÇ JUST.
Informació sobre banca ètica i comerç just.

Ho organitzen: Justícia i Pau La Segarra, Fundació Xavier Paules, i Càritas Interparroquial de Cervera.
Hi col·laboren: Paeria de Cervera, Casal de Cervera i Agrupament Escolta i Guia 'Coll de les Savines'. 


Per a més informació general:  http://festacjib.wordpress.com/

Comentaris