18 anys 'Cantant Al Ras'




Demà, tercer dissabte de maig. I això vol dir que ja tenim aquí el 'Cant al Ras', la trobada de cançó tradicional d'estructura oberta i ambient entranyable que aplega una bona colla de cantadors i afeccionats a la plaça de l'església de Massalfassar. Aquest 17 de maig, una nova edició. 

El 'Cant al Ras' està organitzat per la Colla de Dimonis de Massalfassar i l'associació Tramús. Com sempre, tots els cantadors i grups que vulguin apuntar-s'hi per actuar poden fer-ho fins al darrer moment. Fins ara, han confirmat la seva participació Arrop i Talladetes, Isabel de Quart i la seua rondalla, la Rondalla de les Folies de Carcaixent, Xavier de Bétera, Quim Sanç, David Reig, l’agrupació polifònica Cor Bella, Urbàlia Rurana, La Romàntica del Saladar, l’Escola de Dolçaina de Massalfassar i el grup de cançó improvisada Corrandes Són Corrandes. 

Presentació de "Pensar en vers"

Com a prolegomen del 'Cant al Ras', aquest dijous 15 de maig es presentarà el llibre de Josep Vicent Frechina Pensar en vers (Llibres de Caramella, 2014), que analitza el món del cant improvisat a la riba mediterrània i especialment als Països Catalans. L'obra està sent un èxit, no només pel gran suport que va aconseguir a la plataforma Verkami sinó perquè ja se n'ha fet una segona edició. La presentació serà a les 20 h al Cafè l'Infern i, a més de l'autor, hi participaran els cantadors Fernado el Rallat i Toni Rojas, el versador Juan d’Anna i el dolçainer Josep Sebastià, tots ells de Puçol.

Per a més informació: http://massalfassar.org/


Imatge extreta de http://blogs.laveupv.com/espaicivic/blog/557/massalfassar-acollira-la-dissetena-edicion-del-cant-al-ras

Informació extreta de http://www.enderrock.cat/sonsdelamediterrania/noticia/7500/anyets/cantant/ras

Comentaris