Oberta la inscripció a la 3a edició de 'VALS UN POTOSÍ!'

 


Dissabte dia 14 de juny, als patis de la Universitat de Cervera, torna Vals un potosí! La tercera edició de l'escala en hi-fi concurs més sonada de la Segarra, organitzat per La Segarrenca. Associació per a la igualtat. Una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb una presentadora i un presentador de primera, amb premis estrambòtics i amb un jurat més o menys generós... I sabeu què? Tampoc hi faltarà ni el beure ni el menjar! Animeu-vos a participar amb la vostra entitat, amb la vostra colla o individualment, i afanyeu-vos que les places són limitades! Teniu fins el dia 31 de maig per apuntar-vos! 

Vet aquí les bases de participació: 
    PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL O COL·LECTIVA (entitats, colles, famílies, etc.)

    LA INSCRIPCIÓ: Per fer la inscripció cal omplir el formulari que trobareu clicant en aquest enllaç. Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres. El termini d’inscripció es tancarà el dia 31 de maig o quan es cobreixi el màxim de places previstes.

    LA CANÇÓ: Cada persona o grup participant haurà de triar la cançó (o muntatge musical) que vulgui representar i, un cop hagi emplenat el formulari d'inscripció i hagi estat acceptat per l’organització, haurà d'enviar-la amb format MP3 a l'adreça: lasegarrenca@gmail.com Si la cançó ja ha estat escollida per una altra persona o per un altre grup, caldrà triar-ne una de nova. En aquest cas es tindrà en compte l'ordre d’inscripció.

    LA DURADA: La durada màxima de cada actuació serà de 3 minuts. Si la cançó triada supera aquesta durada, caldrà tallar-la o triar-ne una altra.

    PLACES LIMITADES: El número d'actuacions de la gala és limitat, per la qual cosa us recomanem que, per no quedar-vos sense plaça, feu la inscripció el més aviat possible!

    EL VESTUARI, EL MAQUILLATGE I L’ATTREZZO: El vestuari, el maquillatge i l'attrezzo que pugueu necessitar anirà a càrrec de cada persona o grup participant.

    ELS PREMIS I LES CATEGORIES: Hi haurà diferents premis estrambòtics i útils per a les persones o els grups que el jurat consideri que més s’ho mereixen. Es valoraran especialment les actuacions no sexistes que evitin rols i comportaments estereotipats. Hi haurà diferents categories de premis.

    Altres qüestions a tenir en compte!

    L'ENTRADA I EL PISCOLABIS: L’entrada a la gala no serà anticipada i es podrà comprar el mateix dia 14 de maig a la Universitat. Les persones participants no hauran d'abonar l'entrada a la gala. Als patis hi trobareu una barra amb begudes per a tots els gustos i una mica de menjar per a fer un piscolabis lleuger mentre gaudiu de la gala.

    L’HORARI: La gala començarà a les 21 h. Durarà un parell d’hores i després continuarà la festa!

    EL CONTACTE: Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns a lasegarrenca@gmail.com 

      I per si l'any passat t'ho vas perdre, aquí tens un tastet de com va anar la cosa! 




      Informació facilitada per lasegarrenca@gmail.com

      Comentaris