LA XARXA tanca una altra temporada amb 'la Festa de Cloenda'




La Xarxa Cervera s'acomiada d'aquest curs al pavelló polivalent amb la setena representació de la temporada

Amb una mitjana de més de 400 espectadors per espectacle, La Xarxa, la programació estable de teatre per a infants i famílies de Cervera, s’acomiada fins el curs vinent 

Durant aquest curs, els infants i famílies de Cervera i la Segarra han pogut gaudir d’espectacles molt variats: teatre, titelles, teatre musical, clown, circ..., i tots ells de gran qualitat artística. Les companyies que han visitat el teatre de La Xarxa han estat els lleidatans Campi qui pugui, Cia. La Closca, Teatre Mòbil, Tanaka Teatre, La Roda Produccions i Anna Roca, tancant la programació la companyia de circ “Los Herrerita” que hem pogut tenir a la festa de cloenda. 

Una festa de cloenda on es destaca l’ambient festiu, una jornada diferent a les del teatre, on l’ordre és necessari. Aquí, abans i després de la representació els infants es poden moure i jugar per l’espai i els que ho desitgin maquillar-se el sol de Xarxa a la cara. També és el dia on tots els nens i nenes tenen un regal del club xarx@mic i berenar per tothom, aquest any pares inclosos! 

La Xarxa s’acomiada de la temporada donant les gràcies als patrocinadors i col·laboradors. Sense ells, seria molt complicat mantenir la programació estable i sobretot la qualitat dels espectacles programats. Els patrocinadors: Construccions Miró, Transports Pedrós Vila, Copisteria Travesser, Benzinera BonÀrea, Club esportiu Kodokan, Més Que Webs i Mobel Línea. Els nostres col·laboradors en la festa de cloenda: Esclat Bonpreu i Pastisseria Colom. A la premsa: La Veu de la Segarra, la revista Segarra i Lo Carranquer. També el nostre agraïment a la Regidoria de Cultura, el Centre Municipal de Cultura i als tècnics del teatre per facilitar-nos la feina. A tots ells, moltes gràcies! 




El club xarx@mic 

El club de socis de La Xarxa ha repartit, durant aquest any, un ioió i un got de càmping marca Xarxa per a tots els xar@mic, i per als més fidels, els socis que han assistit a 6 o 7 espectacles s’han endut el premi a la fidelitat, un joc de platja. Durant la festa, molts d’ells ja hi jugaven.

A més a més La Xarxa, ha sortejat durant la Festa de Cloenda, tres abonaments per als xarx@mics més fidels, els que no han faltat ni un sol dia a Xarxa. Per segon any la Kayla s’ha endut l’abonament, acompanyada del Roger i del Biel. Ells tres tindran La Xarxa gratuïta durant tot el curs vinent.

El club xarx@mic tanca les portes però passat l’estiu, tots els infants que així ho desitgin podran entrar al club i renovar el seu carnet.

Us esperem l’any vinent a La Xarxa, us agradarà!!

Informació facilitada per laxarxa.cervera@gmail.com

Comentaris