La Biblioteca de Cervera acollirà dimecres 'LA PETITA HISTÒRIA DE PAU CASALS'




La petita història de Pau Casals
Contacontes amb narració d’Albert Gumí i il.lustracions de Pilarín Bayés
Amb la col·laboració de Laura Juanco, violoncel

Dimecres, 16 d'abril
6 de la tarda
Biblioteca Comarcal Josep Finestres
Entrada lliure
Activitat organitzada pel 4t Festival de Pasqua de Cervera, en col·laboració amb la Biblioteca Comarcal Josep Finestres

Si veniu a la Biblioteca Comarcal podreu escoltar la Petita Història de la vida Pau Casals. Aquesta història ens l’explicarà com si fos un conte l’autor del llibre, l’Albert Gumí, i tindrem la projecció dels fantàstics dibuixos que en va fer la Pilarín Bayés.

Tot mirant i escoltant, descobrirem la divertida manera que el petit Pauet va veure per primer cop una mena de violoncel. També l’acompanyarem en els seus estudis, viatjarem amb ell per països de mig món i coneixerem el seu compromís amb la llibertat dels pobles.

Una activitat per a tota la família que aproparà a menuts i grans a la figura del nostre músic més internacional.

Albert Gumí

Professor de l’ESMUC en les assignatures d’Improvisació en música clàssica i contemporània i Música de Cambra. Amb els seus clarinets ha tocat a importants sales de mig món i ha enregistrat una vintena de CD. Ha creat nombrosos projectes educatius per a la Fundació la Caixa (tallers musicals, concerts familiars, projectes de música per a persones amb discapacitat intel·lectual, etc…). Ha dissenyat concerts pedagògics per nombroses institucions (per ex: l’Auditori Nacional de Catalunya). Ha donat nombrosos cursos de pedagogia per a mestres de música (Stage “la Caixa”, Universitat Central de Barcelona, etc…). És director de diverses orquestres de joves i compositor de més d’un centenar d’obres per a orquestra simfònica, de cambra, instrumentals i vocals, moltes d’elles amb un marcat caire pedagògic. Ha publicat una col·lecció de biografies de músics destinades a públic jove i editades per Editorial Mediterrània.

Informació extreta de www.festivaldepasqua.cat

Comentaris