Ja es pot votar el cartell anunciador de La Patum de Berga 2014








El Jurat Qualificador del 40è Concurs de Cartells de La Patum ja ha seleccionat els cinc cartells finalistes, que es poden veure en aquesta notícia i que s’han presentat respectivament sota els lemes Amb el fuet entre cames, Fera, La nostra empremta, Tabal 14 i Sant Miquel.

Els cinc cartells s’exposaran a partir del 13 d’abril a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on es podran fer les votacions fins el dia 27 del mateix mes. Les votacions s’hauran de fer presencialment i amb identificació prèvia ja que només s’acceptarà un vot per persona present i acreditada amb DNI.

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 1 de juny, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es farà per aprovar la celebració de la Patum. El guanyador del concurs rebrà 500 € i el seu cartell serà el que anunciarà les Festes del Corpus del 2014.

El Jurat Qualificador ha estat format pel regidor de La Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del Concurs de Cartells de l’any 2013, Daniel Albert Ortega i Caro; la dissenyadora d’interiors Imma Colldeforns i Oller; la presidenta de l’Associació La Patum Productors, Begonya Picazo i Galera; el diplomat en fotografia i fotògraf de publicitat, David Barra i Pérez; el pintor August Dorca i Prat; i la llicenciada en Belles Arts, Montse Camps i Cervera.

Informació extreta de www.lapatum.cat

Comentaris