La Passió de Cervera celebra amb una exposició els 75 anys del text actual




Sis mesos de treball intens han donat fruit en una exposició a l'església de Sant Antoni que mostra al públic el passat i el present d'un espectacle molt arrelat a la nostra ciutat, la Passió de Cervera.

Tres idees expositives transporten al visitant per tres camins de sensacions i vivències que li faran descobrir un espectacle emocionant:
  • El Teatre: com a mostra de què milers d’actors i actrius han fet seva la teatralització, i que amb gran capacitat han sabut mantenir aquesta representació durant dècades.
  • Els Sentiments: la veu i la transversalitat en la història de la humanitat dels sentiments presents en la Passió, que transcriuen dia a dia la nostra vida.
  • La Tradició: una continuïtat en el temps que ens ha consagrat com una de les primeres representacions de la Passió i la més antiga que es continua representant a Catalunya.
Després de la seva estada a Cervera, l’exposició recorrerà diferents indrets de Catalunya, fent ressò d’aquesta representació teatral, que es mostra en l'actualitat tant activa i moderna com tradicional i respectuosa, i que farà assaborir a tot visitant un tast d’aquest bé cultural tan arrelat a la ciutat de Cervera.

L'exposició es podrà visitar fins el proper dimarts 7 de gener, durant tots els dies de la setmana, en horari de 9 del matí a 5 de la tarda.


Text elaborat a partir de la notícia apareguda a www.cerverapaeria.cat

Imatge extreta de http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/la-passio-de-cervera-celebra-els-75-anys-del-text-actual-de-lobra/

Comentaris