Mostra de PESSEBRES d'Olot




Avui divendres 6 de desembre, a les cinc de la tarda, a Can Trincheria s’inaugura una nova edició de la tradicional Mostra de Pessebres d’Olot. Un esdeveniment molt arrelat a la ciutat que, any rere any, proposa un recorregut per diferents espais d’Olot on el visitant pot veure propostes pessebrístiques variades. 

Aquesta edició la Mostra de Pessebres es concentrarà en cinc seus, cadascuna de les quals acollirà una o diverses exposicions:

Un recorregut en què es podran veure noves propostes de diorames de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa, la sempre innovadora interpretació del Nadal dels alumnes de l’Escola d’Art d’Olot, els treballs fets pels alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió o el també ja tradicional muntatge de grans dimensions a càrrec de David López amb les figures del Museu dels Sants. El pessebre de Can Trincheria és cita obligada en la ruta de la Mostra i aquesta seu es complementa amb una exposició de caganers. La Mostra incorpora el disseny del col·lectiu Ambient Zero, que hi participa per primera vegada i, destaquen, com a gran novetat, les propostes pessebristes provinents del País Basc. Per una banda, diorames elaborats per agrupacions pessebristes de les tres províncies basques i, per l’altra, un pessebre popular basc de grans dimensions, amb estètica inspirada en els veïnats i masies bascos, amb efectes de llum, so i moviment.




Cal destacar de l’edició d’enguany el gran esforç que s’ha fet en la unificació dels horaris de totes les seus de la Mostra: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; caps de setmana, d’11 a 14 h i de17 a 20 h, i els festius de Nadal (25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener) de18 a 20 h. 

La Mostra es clausurarà el dilluns 6 de gener de 2014. 



Comentaris