Lliurament dels premis del XIII concurs fotogràfic 'El Fet Geganter'




El passat dissabte 20 de novembre va celebrar-se l’acte de lliurament dels premis de la XIII edició del concurs fotogràfic El Fet Geganter, organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. L’acte va celebrar-se a partir de les sis de la tarda a la Nau, la seu de l’Agrupació, a Sant Feliu de Llobregat. 

En aquesta tretzena edició, han participat en el concurs un total de 29 autors, que han presentat fins a 79 fotografies diferents. L’encarregat de lliurar els diversos premis als guanyadors de la present edició va ser el President de l’Agrupació, David Roy, que va entregar els guardons següents: 

- Primer premi, a Daniel Font i Vila (Ripoll): 'Observant' 




- Segon premi, a Miquel Estrada i Ferrer (Capellades): 'Il·lusió d'un infant'




- Tercer premi, a Domènec López i Alió (Berga): 'Patum' 




A part dels premis regulars, també van atorgar-se mencions honorífiques per la qualitat de les obres 'Tot a punt', d'Alba Colell i Roure (Solsona), i 'El nan' del Marc Ramonet i Caellas (Solsona). 





Totes les fotografies presentades al concurs restaran exposades fins al 20 de desembre a la Nau de Sant Feliu, on es podran visitar en l’horari d’obertura habitual. 

També cal destacar que una selecció de les 79 obres rebudes il·lustrarà el proper Calendari del Món Geganter, que es publicarà a principis del 2014.

Informació extreta de www.gegants.cat

Comentaris

Bloc Lo Carranquer ha dit…
Vols acompanyar a la “Grossa” en el dia del seu sorteig?

Es busquen 50 capgrossos per acompanyar a la “Grossa” en el seu dia més important, el sorteig de la Grossa. L’únic que es demana, és que els capgrossos siguin persones. O sigui, que no poden ser ni animals ni personatges de ficció.

El sorteig tindrà lloc el dia 31 de desembre, a les 11 del matí al TNC, en directe per TV3, i els capgrossos haurien de ser-hi de 9 a 12 del matí.

Tots els capgrossos, seran al vestíbul del TNC per rebre a la “Grossa”.

Segurament, també faran algun pla mentre siguin al pati de butaques escoltant el sorteig.

Mentrestant, TV3 anirà emetent falques de gegants i capgrossos.

Us animeu a acompanyar a la “Grossa”?

Si la voleu acompanyar, només cal que ens envieu un correu electrònic a esdeveniments@gegants.cat abans del divendres dia 13 de desembre.

Des d’aquestes línies, aprofitem per felicitar a la Colla de Gegants d’Alella per haver estat escollit el seu capgròs, el de la Roser, per gravar l’espot publicitari del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, per la repercussió que ha tingut per la seva colla i per tos els capgrossos de Catalunya. Moltes felicitats!

TEXT: David Roy

--
www.gegants.cat