La CUP Cervera posa punt i final a la campanya en favor de l'Aquelarre popular




A finals del passat mes d'agost la CUP Cervera iniciava una campanya que pretenia posar en el punt de mira la direcció que estava prenent la festa de l'Aquelarre en aspectes com els models de gestió i de festa i els mecanismes de participació, amb l'objectiu de crear debat sobre aquestes qüestions.

Després de la penjada de cartells coincidint amb la celebració del XXXVI Aquelarre, el 27 de setembre es convocava una Assemblea Oberta que va esdevenir força participativa i en la qual hi havia representades bona part de les entitats i persones implicades en la festa. Aquesta va servir perquè la CUP Cervera expliqués el seu posicionament i va donar peu a un enriquidor debat en el que es van intercanviar opinions i punts de vista, sempre des del respecte i amb voluntat constructiva.

Fruit del posiconament i les propostes pròpies de la CUP Cervera, així com de les opinions i aportacions recollides en l'Assemblea Oberta, s'ha elaborat un document de proposta en el que es recullen les reflexions de la CUP Cervera i es plantegen una sèrie de propostes i mesures concretes per tal d'avançar cap a un nou model de festa més popular i participatiu en tots els seus aspectes.

La CUP Cervera dóna per finalitzada aquesta campanya amb la publicació de l'esmentat document de proposta, i l'entrega d'aquest a l'actual equip de govern per tal de fer-los arribar les seves reflexions i propostes.
Informació extreta de http://www.cervera.cup.cat/noticia/la-cup-cervera-posa-punt-i-final-la-campanya-en-favor-de-laquelarre-popular

Imatge extreta de http://www.perez-colomer.com/logo/Les-Bruixes/

Comentaris