Imatges de Xest, el dia que el Marc va fer història

Unes imatges del gran premi de Moto GP en el que el Marc es va proclamar campió del món, i que va comptar amb l'animació dels Bombollers i les Bandtokades.

Com sempre, tot va ser un espectacle, com la seva celebració amb els seus seguidors.









Comentaris

“La ciutat de Cervera amb Marc Márquez”

La Paeria ha muntat plafons a cinc entrades de la ciutat amb el missatge “La ciutat de Cervera amb Marc Márquez, campió del món de Moto GP” per homenatjar el jove pilot cerverí. Els plafons quedaran instal·lats tot l’any i el seu contingut anirà canviant per promocionar altres esdeveniments.

Els plafons estan situats a les cinc entrades a Cervera: a l’antiga N-II, abans dels semàfors, venint de Tàrrega; davant de l’antiga caseta de la Creu Roja, a l’avinguda d’Igualada; al barri de Sant Magí, a la carretera de Granyena; a la rotonda de l’avinguda d’Agramunt; i davant del Centre d’Acollida Turística (CAT), a la rotonda del costat de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Dos dels plafons ja estaven instal·lats i els altres tres són nous. El contingut informatiu dels plafons s’anirà actualitzat per promocionar esdeveniments que tenen lloc a Cervera al llarg de l’any.

--
http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/201cla-ciutat-de-cervera-amb-marc-marquez201d