'El Tro' guanya la tempesta




El 9 Esportiu.- Només quatre graus de temperatura, boira i pluja constant, és a dir, tot en contra a Cervera per a una rua de celebració del campionat mundial de Moto GP. Però la personalitat senzilla i alegre de Marc Márquez i la seva gesta de campió en el seu primer any en la categoria, van guanyar. “La pluja no ens ha frenat”, va dir el pilot dalt de l'escenari. Vaja, que el Tro de Cervera es va imposar a la tempesta i milers de seguidors d'arreu van omplir els carrers del centre de la població per felicitar-lo, també per veure'l de prop, aconseguir alguna foto o autògraf o barallar-se amb el veí per una gorra o samarreta dels patrocinadors. 

Marc, acompanyat en tot moment pel seu germà Àlex, així com per la resta de la família i pel seu equip, liderat per Emili Alzamora, va deixar la suposada timidesa que aparentava fins ara i va saltar, ballar, cridar i saludar tothom. Va ser qui s'ho va passar millor i va prometre intentar tornar l'any vinent amb un nou títol i, sobretot, “fer gaudir la gent i passar-nos-ho bé”. I aquí, el jove cerverí de 20 anys encara es va deixar anar més i es va emocionar. 

La família, amb els pares, Julià i Roser, i l'avi Ramon, orgullosos i també emocionats, van acabar la festa amb un sopar privat, però abans també van saludar des de l'escenari muntat a la plaça Pius XII i, en aquest cas, sí que se'ls notava que no era el seu fort això de situar-se a primera fila escènica davant de milers de persones. 

Ara vénen un dies d'atenció als mitjans i compromisos publicitaris i amb els patrocinadors, però després arribaran les vacances i la moto quedarà aparcada fins després de Nadal. 

Repassem els articles i reportatges d'altres mitjans de comunicació:

Text i imatge extrets de http://www.el9.cat/nel9/article/8-esports/54-motor/694329-el-tro-guanya-la-tempesta.html

Comentaris