'Blaumut' canten "Coral·lí" en "El disc de La Marató"




Blaumut versionen Adrià Puntí en "El disc de La Marató". La cançó "Coral·lí" va ser editada el 1999 en el disc "L'hora del pati", de l'artista de Salt.


   


Extret de http://blogs.tv3.cat/marato.php?itemid=52005

Imatge extreta de https://www.facebook.com/blaumut

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
El disc de La Marató torna a ser un èxit de vendes i en un sol dia pràcticament se n'han exhaurit les 215.000 còpies
Redacció - 01/12/2013 - 22.48h.

Música de qualitat, a bon preu i per a una bona causa. Milers de persones han contribuït un any més a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives, comprant el seu disc. Ha sortit a la venda aquest diumenge als quioscos de tot Catalunya i es podia adquirir per 10 euros acompanyant els diaris d'àmbit català o una edició especial de la revista "Enderrock". Un any més, l'èxit ha estat rotund i està pràcticament exhaurit, a falta del recompte d'alguns llocs on encara en poden quedar alguns exemplars.

El tema principal del CD és una versió de la cançó de la pel.lícula "Cinema Paradiso" adaptada i interpretada per Dani Nel·lo, Santiago Auserón i Francesc Pareja. El disc conté 18 cançons, 14 de les quals s'han adaptat al català per primera vegada, com "Solamente tú" o "Ningú més que tu", que interpreta Pablo Alborán. També hi podem trobar "Over my Shoulder", traduïda com "Mirant enrere" i que canta Enric Verdaguer.

Com és habitual, les peces pertanyen a gèneres i estils tan diferents com els seus intèrprets. Blaumut, Anna Roig o les corals d'"Oh Happy Day" han estat alguns dels artistes que han bolcat el seu talent en aquest projecte solidari.

L'edició del disc de La Marató d'enguany, la novena, és de 215.000 còpies. Els 10 euros que costa sumaran al marcador de La Marató el 15 de desembre.

--
http://www.324.cat/noticia/2233976/societat/El-disc-de-La-Marato-torna-a-ser-un-exit-de-vendes-i-en-un-sol-dia-practicament-se-nhan-exhaurit-les-215000-copies