'Ai, quin disbarat!'




Després de l’èxit que va tenir l’any passat la primera edició, la Paeria de Cervera, l’Associació de Comerciants de Cervera, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consell Comarcal de la Segarra tornen a organitzar la gimcana lingüística “Ai, quin disbarat!”, enguany entre els dies 8 i 22 de novembre. 

La gimcana lingüística “Ai, quin disbarat!” és un concurs que consisteix a detectar errades lingüístiques en cartells que es trobaran en els 30 comerços col·laboradors amb la iniciativa. Els participants, una vegada detectat l’error, hauran d’escriure la paraula correcta en la butlleta que els lliuraran en qualsevol dels comerços adherits. . 

La participació és oberta a tothom i es podrà presentar una butlleta per persona. Les butlletes, emplenades amb les 30 respostes, caldrà dipositar-les en una de les urnes que es trobaran a la Paeria i al Consell Comarcal, del 8 al 22 de novembre. Entre totes les respostes correctes rebudes se sortejaran sis premis de 50 euros per comprar en els establiments col·laboradors. El sorteig es farà el diumenge 8 de desembre, a les 12 hores, a l’Auditori Municipal, en el marc d’una nova edició de la Fira de Nadal. 

La primera edició, el novembre de l’any 2012, va ser un èxit. La iniciativa va comptar amb la col·laboració de 25 comerços de la ciutat i la participació de 80 persones de diverses edats. Enguany, els comerços col·laboradors han augmentat a 30, cosa que permetrà repartir 6 premis, un més que l’any passat.

Establiments col·laboradors: Ada, Adrogueria Cervi, Anicamp, Anna Frank, Anna Maria, Bar El Cordobés, Bernau Herbes, Calçats Martí, Carnisseria Imma, C-Bikes, Diferent, Esports Truga, Essència Laia Arbós, Jud-gar, Llibreria Universitat, Menta, Miret, Mobles Sáez, Mundijoc, Papereria Dondara, Pastisseria Agustí, Pastisseria Colom, Pastisseria Sangrà, Perruqueria Clenxa, Perruqueria Rosa, Quiosc Papers i Més, Roger Riu Garcia (agent d’assegurances), Sabateria Ibañez, Supermercat Albareda i Trullols Òptiques.

Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris