divendres, 1 de novembre de 2013

28 de desembre · Concert de BLAUMUT i SoundBand (by Sound de Secà) a Cervera
Blaumut torna a Cervera el dia de Sants Innocents. Blaumut torna a casa el proper dissabte 28 de desembre, en un nou concert, aquest cop al Gran Teatre de la Passió. I en aquesta ocasió els acompanya SoundBand, el grup de versions dels cerverins Sound de Secà.

Blaumut

Blaumut és una formació integrada per Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí), Oriol Aymat (violoncel), Manel Pedrós (bateria) i Manuel Krapovickas (Contrabaix).

L'any 2011 firmen contracte discogràfic amb Picap, i el setembre del 2012 publiquen el seu primer àlbum que porta per títol El turista. Un disc que està al capdavant dels discs més venuts en tot l'Estat. Des de la publicació del seu primer àlbum i fins al moment, la formació experimenta un creixent continu gràcies als seus grans èxits "Pa amb oli i sal" i "Bicicletes". Lletres plenes d'imatges, els arranjaments d'instruments clàssics de corda, i el so de diverses andròmines formen l'atmosfera de les seves cançons.

La brillant resposta a les xarxes socials o l'overbooking constant en els seus concerts fan que la banda s'hagi posicionat a un lloc privilegiat de l'actual panorama català.

El passat mes de febrer van rebre el premi Enderrock com a millor cançó de pop-rock, amb el tema Pa amb oli i sal.

Una intensa gira d'estiu els ha dut per tot el país, acumulant més de 50 actuacions. 150.000 persones han pogut gaudir, de la que és sens dubte la banda del moment.

Blaumut ha passat per la majoria dels grans festivals d'estiu com el Festival Grec, el Festival de Cap Roig, l'Interludi, el Sons del Món, l'Emergent , l' Acampada Jove, El Costa Music Festival, El Festival Portalblau, o L'Acústica...entre d'altres.

El Turista, segueix de gira. Blaumut continuarà oferint el seu espectacular directe en els principals teatres i sales de Catalunya durant els propers mesos.

Quan semblava que la fórmula de les melodies amables, les harmonies vocals encantades i els teixits acústics estava molt grapejada en l'escena catalana, va i apareix Blaumut, omplint recintes com el Teatre Grec. Hi ha un refinament en Blaumut que connecta amb la tradició clàssica, o de cambra, sense desenganxar-se de la gramàtica folk i el gir pop. Blaumut és, sobretot, un grup de bones maneres.

Jordi Bianciotto (El Periódico de Catalunya)
Sound de Secà

Sound de Secà (SDCK) és una companyia de percussió i espectacles que comença les seves primeres passes a finals del 2009, però no és fins al 2010 que comença a assajar seriosament.

Viuen la percussió, senten el que toquem i això és el que intenten transmetre en les seves actuacions. No es conformem amb el que tenen, sempre miren més enllà, en evolució contínua. Són so, són de secà, senten la percussió, estimen l’espiga... són de Cervera. "This is Sound de Secà"

SoundBand és el nou grup de versions de SDCK, un espectacle que no us deixarà indiferents. Una guitarra, baix, teclat, flauta, acordió i unes veus combinats amb una base de batucada que farà que no pugueu parar de ballar. 

L'espectacle està garantit!

Dissabte 28 de desembre
Gran Teatre de la Passió de Cervera
Preu de l'entrada: 14 €
ENTRADA ANTICIPADA: 12 € (fins el mateix 28 de desembre, a les 12 del migdia)
Compra d'entrades: clica aquí (venda sense comissió)