'10 ANYS DE FOC', el vídeo del 10è aniversari de la Colla Infantil dels Diables Carranquers i dels 5 anys de la Tarasca de Cervera


Els més petits de la colla de diables Carranquers de Cervera estan de celebració. Aquest any es compleixen 10 anys del naixement de la Colla infantil dels Diables Carranquers, una agrupació per la qual hi han passat 150 nens i nenes i que va sorgir a partir dels tallers de l’Aquelarret, amb l’objectiu de donar continuïtat a la colla gran. Durant tot aquest temps, la implicació dels pares ha estat molt important, molts dels quals han acabat formant part també de la colla gran.

La colla infantil està integrada per nenes i nens de fins a 14 anys. Als 14, abandonen la colla infantil perquè no poden tornar a cremar material pirotècnic fins als 18 anys. Per això, fa cinc anys es van crear les Joventuts Carranqueres, integrades per joves de 14 a 18 anys, encarregades de portar la Tarasca, un nou element del bestiari dels Diables Carranquers creada especialment per a la colla jove.

En el següent reportatge, els mateixos fundadors i els integrants actuals de la colla infantil parlen, en veu pròpia, de l’experiència del seu pas per la colla.

Un magnífic treball de Jaume Boquet Estruch i Jordi Boquet Claramunt.





Vídeo de NexTV, extret de http://nextelevisio.com/10-anys-colla-infantil-diables-carranquers-cervera/

Comentaris