Valls acull la tercera edició de la Fira Castells el cap de setmana de Santa Úrsula




La major mostra de producte casteller estarà exposat i a la venda a la plaça del Pati de Valls els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre durant la tercera edició de la Fira Castells, dins les activitats del tercer Fòrum Casteller. Empreses, entitats, institucions i artesans vinculats al món casteller exposaran i comercialitzaran els seus productes de temàtica castellera, tant els apareguts recentment al mercat com el conjunt dels seus estocs i col·leccions. La Fira inclourà un complet programa d’activitats, amb jocs, tallers, projeccions audiovisuals i concursos, que es realitzaran a la mateixa plaça del Pati i voltants. 

La Fira, coordinada per la Revista Castells, és un dels eixos del Fòrum Casteller, que convoca Valls amb motiu del cap de setmana de Santa Úrsula. La Fira omplirà els 20 estands disponibles, on es podrà trobar tot el producte i marxandatge casteller existent actualment. Roba, bijuteria, jocs, llibres, cd, dvd i gastronomia conformen el gruix de l’oferta, adreçada a públics i perfils diferents, però que tenen els castells com a nexe comú. Samarretes amb dibuixos de castells, llibres de contingut casteller, jocs infantils fets a partir dels valors dels castells o gastronomia aplicada als castells ompliran la Fira d’un ambient plenament casteller. 

La Fira s’obrirà al públic divendres 25 d’octubre a les 17.30 hores, i es clausurarà diumenge 27 al vespre. Dissabte, serà oberta matí i tarda. El programa d’expositors i activitats –que es presentarà en les properes setmanes– preveu convertir el Pati en un punt de trobada, participació i dinamisme entorn els castells, on aficionats i castellers tindran l’oportunitat de conèixer els productes i iniciatives de diferents camps. La Fira també ha previst accions 2.0, que contribuiran a projectar les diferents activitats convocades el cap de setmana, inclosa la diada de Santa Úrsula amb les dues colles dels Xiquets de Valls.




La primera edició de la Fira Castells es va celebrar a Valls per les Decennals del 2011. L’any passat ja es va emplaçar a la plaça del Pati, en el marc del Fòrum Casteller que se celebra per Santa Úrsula a la capital de l'Alt Camp. Amb aquesta activitat, Valls referma la seva capitalitat castellera i consolida el seu cartell com a població emissora, però també receptora, dels continguts castellers. 

Consulta aquí el programa del III Fòrum Casteller.

Informació extreta de http://www.firamediterrania.cat/valls-acull-la-tercera-edicio-de-la-fira-castells-el-cap-de-setmana-de-santa-ursula

Comentaris