Cervera estrena escola de teatre




La Caserna, situada al Carrer Duc d’Ahumada número 2 de Cervera, acollirà les classes de teatre per a tot tipus de públic. 

El passat dissabte, 28 de setembre, en la jornada de portes obertes, els alumnes, famílies i públic en general van poder visitar les instal·lacions. 

Es tracta d’un dels pisos superiors de l’antiga caserna de la guàrdia civil que s’ha rehabilitat tot deixant dues sales de mida mitjana que acolliran les classes de teatre. D’aquí en ve el nom de l’escola, batejada com “La Caserna”, de manera que ràpidament es pugui identificar el nom de l’escola amb la seva ubicació. 

L’escola tindrà la companyia als pisos inferiors del centre ocupacional L’Espígol i de l’escola d’adults, que ja fa anys que realitzen les seves activitats. L’antiga caserna es va definint així, coma un espai d’aprenentatge, servei i lleure de Cervera. 

Durant la jornada de portes obertes van ser diverses les persones que van visitar La Caserna interessant-se per l’espai, els horaris i les condicions econòmiques de la nova activitat promoguda des del Centre Municipal de Cultura i la Paeria de Cervera. 

La Caserna oferta classes regulars de teatre, cursos monogràfics, classes magistrals i activitats relacionades amb les arts escèniques. De moment, el proper dilluns dia 7 d’octubre començaran les classes regulars de teatre per a infants d’educació infantil, nens i nenes de primària, joves de secundària, batxillerat i cicles, i classes per adults. Una activitat que no descarta cap segment d’edat ni de capacitat, ja que també ofereix classes de teatre per a alumnes d’educació especial. Classes impartides per professors titulats i amb experiència. 

El preu del servei va dels 22 als 26 euros de quota mensual i es preveu fer representacions teatrals en dates senyalades i actuacions en festes populars. 

Cervera té molta tradició de teatre, amb companyies professionals i amateurs, programacions estables de teatre per adults i infants, i molts esdeveniments teatrals promoguts des d’entitats, Paeria, CMC i altres centres, i on la participació dels cerverins és molt alta. Així doncs, hi faltava una peça més en aquesta varietat teatral, que ara pren vida amb la nova escola de teatre de Cervera. 

La Caserna espera alumnes amb inquietuds teatrals, amb o sense experiència damunt l’escenari, amb ganes d’aprendre i passar-ho bé i gaudir dels avantatges de fer teatre. 

Informació facilitada per La Caserna. Escola de teatre, teatre@cmc-cervera.cat

Comentaris