19 d'octubre · 3a TROBATUCADA de Guissona




Aquest dissabte 19 d'octubre, la plaça de l'Església de Guissona tornarà a omplir-se de percussió en motiu de la 3a Trobatucada que organitza el grup local Un, Dos, Tres, Kuà!

Enguany aquesta festa superarà la desena de grups i els 300 percussionistes. Entre d'altres, ja han confirmat la seva assistència Bandtokades, Esgarriats, Batokatú d'Oliana, Band del Pal, Elegibó Sitges, Batinkat, Sound DCK, Son da Rua, Batukada Shangó i Undostreskuà!

El programa de la festa es dividirà en tres blocs. Per una banda, i a partir de les 4 de la tarda, la plaça guissonenca es convertirà durant quatre hores en una aula gegant de percussió on els grups participaran en la Masterclass que impartirà el director musical Marc Macià. A més de l'espai educatiu, la plaça comptarà amb barres de begudes.




A partir de les 8 del vespre, cada grup regalarà una actuació de lluiment a la població per, tot seguit, interpretar de forma conjunta el tema Tamtam Kuà! treballat en la masterclass.

La Trobatucada acabarà amb un sopar de germanor de tots els grups participants. I es que Un, Dos, Tres, kua! ha preparat una festa... amb molta festa!




Informació extreta de https://www.facebook.com/pages/Un-dos-tres-ku%C3%A0/53547543844

Comentaris