Nit del Teatre Viu 2013




La Nit del Teatre Viu ultima els preparatius per aixecar el teló d’aquesta marató de teatre amateur, que Cervera acull dins els actes de la Isagoge.

Enguany, i en van cinc ja, el Gran Teatre de la Passió s’omplirà d’actors i actrius disposats a escenificar esquetxos breus, els uns per riure, els altres per emocionar, però tots per ser aplaudits.

La Nit del Teatre Viu es duu a terme gràcies al més del centenar de voluntaris format pels actors, actrius, directors i personal tècnic de l’esdeveniment organitzat per l’entitat cultural “La Famíglia”, amb el suport de la Paeria i la col·laboració del Centre Municipal de Cultura de Cervera, l'Institut d’Estudis Ilerdencs, el Patronat de la Passió i el Casal de Cervera.

Divendres, 13 de setembre a les 21.30h de la nit, les portes del teatre s’obriran per gaudir de teatre popular. Com ja és habitual hi haurà servei de bar i sopar fred per aquells assistents que així ho desitgin. Així mateix els espectadors i espectadores podran participar en un sorteig amb uns premis molt teatrals.

Informació facilitada per Teatre Viu - Cervera, teatreviu@gmail.com

Comentaris