L'11 de Setembre tenim una cosa en comú: Fem Via!



Quim Monzó i Juanjo Puigcorbé fan una crida final a participar a la Via Catalana. Al vídeo s'hi poden veure com dos veïns molt mal avinguts que es fan la punyeta constantment, papers que interpreten Monzó i Puigcorbé, es troben al mateix tram de la Via Catalana. 

Tot i la sorpresa desagradable inicial, finalment s'acaben agafant de les mans en defensa d'allò que els uneix i deixant de banda les diferències i les males relacions que havien tingut fins aleshores. A l'espot també hi ha col·laborat les actrius Imma Colomer, com a actriu secundària, i Mercè Martínez com a veu en off. 

L'espot és una coproducció de "La Creativa" i "Massa d'Or Produccions" amb la realització d'Hug Cirici, sota la direcció creativa de Jordi Urgell, Josep Maria Urgell , Jordi Redondo.

Extret de http://www.youtube.com/watch?v=2ORgQMwgnBk

Comentaris

ATENCIÓ!
Les inscripcions a la Via Catalana cap a la independència ens permeten assegurar que es resseguirà de manera contínua el traçat de la cadena humana.
https://via.assemblea.cat/

Però l'Onze de Setembre tothom és convidat a participar-hi, inscrits o no inscrits, i tothom hi serà comptabilitzat. Si vols participar a la Via Catalana però no pots apuntar-te al Tram on aniràs perquè està ple, pots deixar-ne constància omplint el formulari del Tram 0 de la Via Catalana.

Accedeix al Formulari del Tram 0 a:
https://assemblea.cat/?q=tram0