BruixaFolk, contes i música tradicional a les escales de Sant Domènec




El proper dijous 15 d'agost, a partir de les 8 del vespre, a les noves escales d'accés a l'església de Sant Domènec, tindrà lloc el BruixaFolk, una nova proposta de l'Agrupació Seny Major

Tot plegat s'iniciarà amb els Contes Embruixats, per a petits i grans, a càrrec de la magnífica contacontes Rosa M. Caballol, que de ben segur ens deixaran bocabadats. 

A continuació, serà el torn del Concert de Música Tradicional, a càrrec d'alumnes i professors dels Espais de Música Tradicional de Bellpuig i Cervera. El programa del concert inclourà peces de gralla, banda de sacs de gemecs, flabiol i tamborí, mitja cobla, i cobla de tres quartans, i comptarà amb la participació destacada, entre d'altres, dels professors Agustí Ardiaca, Carles Clavero, Gerard Pouget i Albert Soler. 

A aquestes dues activitats us afegim una tercera proposta: porteu-vos el sopar de casa. Uns entrepans, una carmanyola, begudes... el que vulgueu. El BruixaFolk també és això, anar de pícnic, portar-se el sopar i gaudir d'una bona vetllada de contes i música tradicional en un espai màgic. Us hi apunteu? 

Per acabar, informar-vos que aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i la Xarxa d'Espais de Música Tradicional de Ponent i la Catalunya Central, i s'emmarca dins els actes previs a la celebració del 10è aniversari de la festa de Dijous Gras d'Aquelarre. 

Us esperem a tots i a totes al BruixaFolk

L'autora del cartell és la Gemma Sala. 

La informació ens la facilitat l'Agrupació Seny Major, agrupaciosenymajor@gmail.com

Comentaris

Anònim ha dit…
Ha estat molt bé. felicitats
Anònim ha dit…
Podries definir "molt bé"? A mi no m'ho va semblar gaire...
Anònim ha dit…
Tot són gustos.