L'ANC obre les inscripcions de 'la Via Catalana cap a la Independència' de l'Onze de Setembre



L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va obrir aquest dijous 4 de juliol a les 12 del migdia el formulari per inscriure’s a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana que resseguirà el país el proper Onze de Setembre.

Les inscripcions es podran dur a terme a través de la web de Via Catalana. Al formulari, els inscrits hauran d’anotar les seves dades hi hauran de respondre a un correu de confirmació per tal de verificar l’autenticitat de les dades.

Guarda’t un lloc per a la història!

Per donar el tret de sortida a la campanya d’inscripcions, l’Assemblea ha fet públic un vídeo resseguint alguns dels punts per on passarà la Via Catalana i fent una crida a participar-hi. El podeu trobar a Youtube i a Vimeo.
 




Les inscripcions directes a través de la web permetran la inscripció de fins a 5 persones alhora, per tal que comparteixin tram els grups que així ho desitgin. Les entitats i grups nombrosos que vulguin assistir-hi de manera conjunta s’hauran de posar en contacte amb la seva assemblea territorial més propera. Seran les assemblees territorials les que s’encarregaran de dur a terme les inscripcions col·lectives.

L’ANC pretén que la cadena humana de l’Onze de Setembre esdevingui l’avantsala de la independència. És per això que, respecte la manifestació de la passada Diada, hi ha un augment de la complexitat logística que requerirà del compromís dels catalans i catalanes que hi participin per tal d’omplir el traçat, especialment en aquells trams més complicats per estar més allunyats dels nuclis urbans o per comptar amb una menor densitat de població. Per qualsevol dubte sobre la Via Catalana i les inscripcions, la web compta amb un apartat de preguntes freqüents.

El traçat de la cadena superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat.

Per a més informació: https://via.assemblea.cat/

Comentaris

La Segarra per la Independència ha dit…
La Segarra per la Independència participarà en la Via Catalana

L’assemblea territorial de l’ANC a la Segarra, la Segarra per la Independència, ha decidit iniciar ja els tràmits per a facilitar que les seves persones associades i simpatitzants de l’entitat, així com tota la població en general, puguin participar col·lectivament a la cadena humana que el proper 11 de setembre recorrerà el litoral de Catalunya, des del Pertús fins a Alcanar. Per aquest motiu, obrirà un període d’inscripcions en grup i d’actes informatius per a informar a la població i facilitar el trasllat per participar conjuntament als trams assignats des de l’organització central de l’acte. En aquest sentit, es preveu mobilitzar una dotzena d’autocars, tal i com ja es va fer durant la Diada de 2012, perquè tothom pugui integrar-se dins la cadena. Les inscripcions es recolliran des del correu de la mateixa territorial: segarra@assemblea.cat.
La Segarra per la Independència ha dit…
L’11 DE SETEMBRE……FES VIA DES DE LA SEGARRA!

CADENA HUMANA: VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA
INSCRIPCIONS

Un any després de la massiva manifestació de l’11 de Setembre de 2012, és el moment de la Via Catalana cap a la Independència: una Cadena Humana que recorrerà el país mostrant la unitat i voluntat dels catalans d’esdevenir un Estat Independent ( informació: http://via.assemblea.cat )

Segarra per la Independència organitzarà una sèrie d’autocars ( 10€ /persona ) per anar a la Cadena Humana, amb la finalitat de facilitar la coordinació i evitar col·lapses circulatoris. Si vols venir amb nosaltres, és imprescindible que t’inscriguis a la Cadena a través de Segarra per la Independència, a nivell individual o col·lectiu. En cas d’haver fet ja la teva inscripció a la web de l’ANC, l’hauries d’anular.

Com t’has d’inscriure? Envia un correu a segarra@assemblea.cat, o truca al telèfon 650419801, i facilita’ns les següents dades:

1. NOM I COGNOMS
2. DNI
3- MUNICIPI
4- CORREU ELECTRÒNIC
5- TELÈFON
6- T’APUNTES AL DINAR POPULAR?,
7- VOLS ADIQUIRIR LA SAMARRETA OFICIAL? ( X, M, L, XL )

Si formeu part d’una entitat i voleu venir en grup i assegurar-.vos estar junts al mateix tram, envieu-nos un correu i us explicarem els passos a seguir.

Termini d’inscripcions : 15 d’Agost

L’escaleta pel dia 11 de Setembre serà, més o menys, la següent:

12:00h. aprox. Sortida des de la Segarra amb autobús

14:00h. Rebuda festiva i dinars populars (possibilitat de portar menjar de casa)

15:00h. Es tallarà la circulació a tot el recorregut

16:15h. Inici de la preparació de la Cadena. Distribució dels assistents per trams

17:14h. Cadena muntada. Repic de campanes. Fotografies aèries i terrestres

18:00h. Cant dels Segadors a tot el recorregut. Desmuntatge de la Cadena.

Nota: Aquell dia haurem d’anar tots amb samarretes grogues. Podeu adquirir l’oficial de la Cadena (10€) o bé portar-ne una de casa.

GUARDA’T UN LLOC PER LA HISTÒRIA!

Per a més informació: http://anc-segarra.blogspot.com.es/