Corró d'Avall acollirà diumenge la IX Trobada de Catifaires de Catalunya

El municipi de Corró d'Avall (Les Franqueses, Vallès Oriental) acollirà el proper diumenge, 14 de juliol, la 9a edició de la Trobada de Catifaires organitzada per la Federació Catalana de Catifaires amb el patrocini de la Caixa i la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. Una desena d’associacions catifaires de Catalunya mostraran les seves creacions d’art efímer durant tota la jornada.                 
A la trobada hi assistiran les associacions catifaires d’Arbúcies, de Badalona, de Blanes, de Caldes de Montbui, de Corró d’Avall, de Corró d’Amunt,de La Garriga, de Martorelles, de Mollet del Vallès, de Ripollet i de Santa Coloma de Gramanet.
De bon matí, a les 7:30h, les entitats participants començaran a elaborar les catifes florals a la Rambla de la carretera de Ribas. A les 12:30h està prevista la visita de les autoritats locals pels carrers per veure l'exposició de les catifes florals i a partir de les 14h es farà la recepció oficial a la seu del consistori de les Franqueses als representants dels municipis i de les associacions convidades.
A les 19h es realitzarà la tradicional trepitjada per desfer les catifes florals a càrrec dels grallers, els gegants, els cavallets i els capgrossos de Barberà del Vallès.

Consulta aquí el programa de la jornada.

Informació extreta de http://www.ens.cat/noticia/corro-davall-acollira-la-ix-trobada-de-catifaires-de-catalunya

Comentaris