'Blaumut' i 'Cor Roent', a la plaça Major.



En el marc del projecte "Viu l'estiu a la plaça", la Paeria de Cervera i el Pla de barris de Cervera organitzen el proper dissabte 22 de juny un concert amb els grups Blaumut i Cor Roent

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Ramon ha dit…
M'agradaria saber quan costa l'organització d'aquest concert.
Autocràcia ha dit…
Pregunta-ho a l'alcalde, que nomes ho deu saber ell, com moltes altres coses
Anònim ha dit…
És realment estrany que només es comenti sobre el que val aquest concert... i en canvi no es digui mai res de moltíssimes altres coses....
Doncs a mi em sembla una idea genial que puguem començar l'estiu escoltant els Blaumut a la Plaça Major!!
Tot en val de diners!!!; o no?
Per mi és molt més important que es revitalitzi el casc antic, que s'hi facin coses etc...., i com no!, sentir els Blaumut. O és que us agrada que vagin tocant per totes les poblacions veïnes i no puguin tocar a Cervera??

I que consti que no sóc "ni tan sols un aspirant a polític" - sóc ciutadanet ras!
miquel ha dit…
M'invento una xifra. 6.000 euros. Val la pena invertir aquesta quantitat en una concert que durarà a molt estirar 4 hores? Aquesta és la qüestió.
Núria T. ha dit…
Osti Miquel... si tots penséssim així ja podem plegar veles i quedar-nos tots a casa!
Que costi el que hagi de costar! Deprés ens queixarem que no hi ha mai concerts ni res!
A mi em preocupa que es gastin els diners en altres coses aburdes que no pas muntar un concert com aquest; a més, pensa que molta gent que vingui ja es quedarà a sopar a Cervera i després també aniran a fer un beure als bars de per aquí. Aquest caràcter de "cervereta de vergós" ens fa molt mal...
Manel ha dit…
No sé quan costa l'organització d'aquest concert. L'únic que sé és que Blaumut en cobrem 2.000.
Quan llegeixes això se't treuen les ganes de venir a tocar a Cervera, quina pena.
Amunt ha dit…
Manel, no et quedis amb aquests comentaris, la gent us espera i té ganes de venir a la plaça!
Anònim ha dit…
Eiii!!! sóc el mateix que uns comentaris més amunt vaig fer la reflexió de què m'estranyaven aquest tipus de qüestions...; però en certs comentaris que quasi qualificaria de "força desagradables", no cal perdre-hi el temps!!, pq. només fan mal i res més, i en canvi jo veig que fins i tot els nens estan ENCANTADÍSSIMS amb aquest concert! Tenen moltes ganes de sentir-vos, BALUMUT! A més, el fet de què el concert sigui a la plaça major i gratuït és tot un goig per Cervera!
Penso que definitivament hem de "passar olímpicament" d'aquest tipus de comentaris que encara hi ha una part de la població que fan...; no valen la pena!!!!! perquè com sempre, la gran majoria que estan contents i orgullosos no diuen res...., i en canvi aquestes estupideses "de quatre amargats" són les que fan mal i no ens deixen créixer com a ciutat i societat; i mira que em sembla que la gran majoria estan encatantats de què hi hagi una persona d'aquest grup que sigui d'aquí... i de què puguem començar l'estiu sentit-vos a la nostra PLAÇA MAJOR!

La gent que tenim ganes de veure coses bones a la nostra ciutat i que tenim iniciatives etc... HEM DE FER SENTIR LA NOSTRA VEU! perquè s'acabin aquest tipus de "veus ròniques" que sempre fan més soroll del compte.

BLAUMUT..., CERVERA US ESPERA!!!!!!
Anònim ha dit…
Ho trobo molt barat. Haurien de tocar més sovint.
Núria Turull ha dit…
Aquesta gent que comenta amb anònim són aquests experts que hi entenen de tot... de música, de disseny, d'economia i d'urbanisme! Un altre cas el vam trobar l'any passat amb els cartells de l'Aquelarre.
Intentem evitar aquests comentaris tan poc constructius i si es fan, com a mínim que es posi el nom i es doni una mica la cara.
Salut i Blamut!
jordi ha dit…
Em moro de ganes de poder ser al meu primer concert de Blaumut després de perdre'm el de Verdú, Guissona i no sé quants més!
La veritat és que ni m'havia plantejat ni quant podia costar ni qui ho assumia, simplement fins ara m'havia semblat una magnífica iniciativa que de ben segur omplirà el nucli antic de Cervera.

Ens veiem a la plaça!
Sens dubte serà un bon concert, enhorabona i endavant
miquel ha dit…
Ja heu vist que no en tinc ni idea del que val un concert...
No qüestiono la idoneïtat d'aquesta activitat. Sols dic que s'ha de mirar una mica el que costen les coses. Els diners no cauen del cel per art de màgia, i menys amb els temps que corren.
Bon concert a tothom.
Anònim ha dit…
Miquel, només espero que un altre cop puguis escriure les coses un cop tinguis una mica més de certesa, perquè sinó encara no es faci amb mala intenció, aquest tipus de comentaris "barats" - aquests sí que són barats, igual que els Blaumut, per cert!, perquè considero que el preu està força bé i és assumible fins i tot en els temps que corren. Ho trobo un súper encert que l'ajuntament organitzi aquest concert i altres activitats d'aquest tipus al casc antic, i a més també m'agrada que sigui gratuït!, perquè per mi la cultura i les activitats lúdiques també han d'estar a l'abast de tots els ciutadans, i com que sempre no pot ser així, almenys que ho sigui alguns dies.

BON CONCERT!!! ens veiem a la PLAÇA!
Sigmund Freud ha dit…
La "baratesa" o la "caresa" d'un comentari és una apreciació altament subjectiva.
VerdMut ha dit…
Quina discussió més absurda alimentada per tothom, pels ofensius i pels ofesos. Esperem que aviat surti el sol i estigueu més pel carrer i menys davant l'odenador!