L'Aquelarre de Cervera estrena directora artística.



Sílvia Pons, natural de Menorca i cerverina des de fa uns anys, serà la primera dona que assumirà la direcció artística de l’espectacle de l’Aquelarre en 36 edicions, després que el seu projecte resultés el guanyador d’aquesta convocatòria.

La Regidoria d’Aquelarre de la Paeria de Cervera i la junta de govern local ha aprovat, aquest 8 de maig, el projecte de direcció artística per aquesta 36a edició de la Festa de les Bruixes de Cervera que se celebrarà l’últim cap de setmana d’agost.

Per aquest espectacle es compta, com ja és habitual, amb les diverses entitats de Cervera, molt avesades al món de l’espectacle de carrer. Més d’un centenar de persones participaran en la baixada i en els diferents actes de l’espectacle i correfocs.

L’espectacle d’aquest Aquelarre 2013 girarà en torn la recerca de la bruixa contemporània, on la feminitat i el món animal hi seran molt presents. Els personatges protagonistes actuaran a la cerca d’un ésser suprem que els representi a imatge i semblança seva, el Mascle Cabró.

La música, juntament amb la representació teatral, cobrarà un paper protagonista. Així, està previst que música en directe acompanyi l’espectacle.

L’equip artístic

Sílvia Pons, que en la seva tasca professional combina el món lingüístic, literari i audiovisual, és llicenciada en Filologia Catalana i en Comunicació Audiovisual, actualment és professora a la Universitat de Lleida i treballa a la productora audiovisual del lleidatà Carles Porta, Produccions Audiovisuals Antàrtida. Ha estat la directora del programa de televisió Bocamoll, emès a TV3 durant 4 anys i també ha fet incursions, com a directora i guionista, en el món teatral a través d’espectacles de petit format i esdeveniments cerverins.

Anna Llort, màster en Gestió Cultural i en Producció d’Espectacles, s’encarregarà de portar la producció de l’espectacle i l’ajudantia a la direcció. Ha participat en la festa com a actriu i col·laboradora en diverses edicions de l’Aquelarre.

Sílvia Pons també suma esforços amb la proposta escenogràfica d’Alba Cuñé, llicenciada en Escultura i en Escenografia, qui aporta la seva experiència i llarga trajectòria en la festa. Alba Cuñé es va encarregar de dissenyar i construir la segona màscara del Mascle Cabró l’any 1990 i ha format part de diferents equips artístics des de l’any 1997.

L’equip artístic es complementa amb la taula d’assessors formada per Pep Oriol, Xesco Grau, Albert Parra i David Casamitjana, tots ells grans coneixedors de l’Aquelarre de Cervera.

Informació i imatge facilitades pel Departament de Comunicació i Premsa de l'Aquelarre de Cervera, comunicacio@aquelarre.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Engeguem motors doncs!!
Provador d'enllaços ha dit…
Per cert, l'enllaç a la web del David Casamitjana no funciona quan hi cliques. Hi ha un espai en blanc després de la barra del .com (al link html)
Lo Carranquer ha dit…
Repara't.
Gràcies per la prova!
Anònim ha dit…
I la web porta més de dos dies sense funcionar. Enhorabona!
cervereta de vergós ha dit…
Hi ha gent que fa moooooolts,però que moooooooooolts anys remenant les cireres!
ajustar-se a la realitat ha dit…
Com es pot dir que un projecte ha guanyat la convocatòria d'aquest any si no hi ha hagut cap concurs?
Serà cosa de bruixeria?
Anònim ha dit…
qui diu que no hi ha hagut concurs...????? ai ai ai!!!, abans de parlar o millor dit, d'escriure..., un ha de saber les coses!!!!!!!
Què fàcil és llençar comentaris d'aquest tipus, però és bastant lleig, sobretot si el que es diu és fals.
No el trobo ha dit…
Doncs jo no recordo veure'l anunciat. ni a la web ni al carrer... en teniu el link?
D'altra banda trobo encertada l'elecció. Endavant!