Micromecenes pel Correllengua 2013.



La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana ha iniciat una campanya per captar finançament pel Correllengua 2013 a través del micromecenatge.

L’objectiu és assolir 5.000€ que es destinaran íntegrament a ampliar i millorar els recursos i materials (exposicions, jocs, marxandatge, audiovisuals...) que s'ofereixen als organitzadors locals, ajudar a la planificació dels actes i millorar-ne la seva difusió.

Fins el 26 d’abril, l’organització dóna la possibilitat de fer aportacions que oscil·len entre els 5€ i els 300€. En funció del import, els participants rebran diferents productes de marxandatge. El 15% de cada donació podrà ser desgravat a la propera declaració de Renda.

El Correllengua, amb disset anys d’història, és el moviment més actiu i més fortament arrelat al conjunt de terres de parla catalana, que treballa per a la promoció de la llengua i la cultura del país, a través d’una aposta festiva, participativa i transversal. Actualment, més de 150 viles, barris i ciutats del Principat i més de 300 arreu dels Països Catalans participen del moviment.

Clica aquí i suma't a la iniciativa!

Notícia extreta de http://www.xarxanet.org/cultural/noticies/micromecenes-pel-correllengua-2013

Comentaris