dimecres, 3 d’abril de 2013

La Xarxa Cervera tanca la temporada amb "Zum", de la cia. La Tresca i la Verdesca.

No us perdeu aquest diumenge la Festa de Cloenda de La Xarxa Cervera!

Ens trobem al pavelló polivalent per acomiadar la temporada, amb un espectacle d'animació i danses de la mà d'unes abelles molt divertides, amb regals i premis per a tots i totes els xarx@mics, berenar pels xarx@mics, i un munt de sorpreses...'La Tresca i la verdesca' presenta 'Zum'.

Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpies i s’adapta a les característiques del públic i de la festa. Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació directa a través de la música. 

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La tresca va fer els primers passos. Al seu moment es va consolidar amb el nom d’Això, allò i allò altre, i va ser presentat a La Mostra de la Xarxa a Igualada (2001) i a la de Rialles (Cerdanyola 2005). 

Amb aquest espectacle les quatre abelles de La tresca han treballat per tot Catalunya cantant en destacades festes majors, com La Mercè i Santa Eulàlia a Barcelona, Santa Tecla a Tarragona, les Fires de Girona, La Verge de la Candela a Valls o les Santes a Mataró. També ha estat representat en escenaris com la Festa dels Súpers (2003 i 2008), la Festa de l’Aigua (2007) i la Festa del Cel de Barcelona (2005), la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (2005) o el festival de teatre per a tots el públics Esbaiola’t (2008). 

Diumenge 7 d'abril, a 2 quarts de 6 de la tarda.
Festa de Cloenda amb La Tresca i la Verdesca.
Pavelló polivalent de Cervera. 

Text extret de la pàgina web de La Tresca i la Verdesca, http://www.latresca.com/