El quintet 'Afro Blue' estrena disc.




Don't stop! representa el quart àlbum del quintet terrassenc Afroblue que barreja el jazz, la música llatina i el groove amb una naturalitat aclaparadora. La seva discografia inclou temes d’autoria pròpia i versions d’autors pop tant reconeguts com M.Jackson, Sting, B.Hebb o Cecilia, entre d’altres.

El cd editat per Quadrant produccions, ha estat enregistrat al juny de 2012 a la Nova Jazz Cava de Terrassa i mesclat i masteritzat a l’Espai Sonor Montoliu sota la supervisió d’en David Casamitjana. Des dels seus inicis, a l’any 2000, Afro Blue han representat al jazz català arreu de la geografia catalana i espanyola rebent nombrosos elogis tant del públic com de la crítica.




La solvència dels músics de la banda i el seus potents directes han fet d'Afro Blue un grup de referència a casa nostra i és, amb tota probabilitat, la formació de jazz més veterana del país que no ha sofert cap canvi en els seus integrants des de la seva formació, fa tot just tretze anys. Els músics són en Guim Garcia al saxo alt, Xavier Figuerola al saxo tenor, Xavier Algans al piano, el col·laborador de La Torre i vacarissenc Pepo Domènech al baix i Ricard Grau a la bateria.

Imatge extreta de http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/22528/quintet/terrassenc/afro/blue/estrena/disc

Text extret de http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/22528/quintet/terrassenc/afro/blue/estrena/disc

Comentaris

Anònim ha dit…
Són els músics de les CompletesJazz!.
Genials!!