Crea i imagina amb ELS AMICS DEL CONTE i 'El llibre de les preguntes' de Pablo Neruda.



Els Amics del Conte inauguren aquest divendres 5 d'abril a les 8 del vespre al Museu Comarcal de Cervera, l'exposició 'ISIDRO FERRER: El llibre de les preguntes, de Pablo Neruda'.

Un any més, l’associació Amics del Conte prepara pel diumenge 28 d'abril una nova edició de la jornada Un dia de conte que, com ja sabeu, té per objectius incentivar l’hàbit de la lectura, potenciar la creativitat i posar a l’abast dels nens i les famílies eines per aprendre al mateix temps que ens divertim.

En aquest sentit, el Museu Comarcal de Cervera se suma a aquesta iniciativa amb l’exposició de reproduccions de les il·lustracions que Isidro Ferrer va realitzar per acompanyar El Llibre de les preguntes de Pablo Neruda. Una producció que es realitza conjuntament amb l’associació Amics del Conte i que ofereix també, una interessant proposta didàctica al servei dels centres escolars, el resultat de la qual passarà a formar part de la pròpia exposició.

Aquesta exposició s'anirà elaborant poc a poc amb el treball educatiu de les escoles on, els infants obriran un procés artístic que els permetrà expressar les sensacions i els deixarà entrar en el camp de les emocions. Tots i totes tindran un paper actiu en el procés d'elaboració i creació d'una peça d'art. Es crearà, entre tots i totes, una arxiu de sensacions.

Et convidem a visitar l'exposició fins el 12 de maig, on podràs gaudir d'un món on la imaginació té un paper fonamental.

Informació facilitada pels Amics del Conte, info@amicsdelconte.org

Comentaris