dimarts, 16 d’abril de 2013

2n Campionat de Revesses.catEl Revesses.CAT és un curs amb format de campionat adreçat principalment a persones de totes les edats que estiguin interessades a aprendre a comptar i resoldre sardanes revesses. També hi podran participar, en una categoria diferent, els revessaires amb experiència que vulguin aprofitar el curs per practicar.

El campionat constarà d’una fase virtual (el curs pròpiament dit) i d’un a cloenda que consistirà en un concurs presencial que se celebrarà a finals d’an y, un cop acabada la fase virtual.

A la web www.revesses.cat s’hi podrà trobar tota la informació relativa al campionat: normativa, accés al full d’ inscripció, enllaç a l’aula virtual i un manual de funcionament de l’aula virtual.

Totes les revesses que s’utilitzaran en el Revesses.CAT seran arranjaments preparats pel mateix equip organitzador, prenent com a base sardanes, els autors de les quals han donat la seva autorització perquè siguin enrevessades.

A continuació podeu veure un resum del que va ser la primera edició d'aquest curs:Per a més informació: http://www.revesses.cat/