Estrella Damm signa com a primer patrocinador oficial de la Patum



L’empresa de cervesa Estrella Damm patrocinarà La Patum i es convertirà així en la primera empresa privada que fa una aportació econòmica de pes al pressupost de la festa. Ahir al matí a Barcelona, l’Ajuntament de Berga i l’empresa catalana van signar l'acord publicitari pel qual la marca catalana es compromet a aportar 53.000 euros a la festa en els propers 3 anys. L’acord el van signar l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, i el director general del grup Damm, Enric Crous.

Segons el conveni, el consistori es compromet a garantir la presència de pancartes publicitàries d'Estrella Damm als punts de la ciutat que són més concorreguts durant la Patum, a excepció, això sí, de la plaça de Sant Pere. Per la seva part, l’empresa catalana cedirà barres i altre material de la seva marca als establiments de la ciutat que tinguin terrassa exterior i els de la zona del Vall durant els dies de la festa.

L’alcalde de Berga va comentar que amb aquest conveni es fa una passa més per aconseguir un millor finançament de la Patum. A més, la futura llei que el Govern català vol impulsar per garantir el pressupost de festes que, com la Patum, són Patrimoni de la Humanitat preveu que els diners s’obtinguin a través de tres vies: la subvenció directa de la Generalitat, els recursos de l’Ajuntament i els ingressos de patrocinis i dels drets de la marca Patum.

El director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, va recordar que ja hi havia acords publicitaris puntuals per Patum, però ha destacat que ara s’ha volgut posar sobre paper “un gran acord més estable”. Segarra ha remarcat també la importància de la Patum com a festa tradicional i arrelada al país i ha recordat que aquests són els valors que busca Damm per donar-se a conèixer i reafirmar la seva imatge de marca. El director de comunicació de la companyia va qualificar de “maridatge perfecte” l’acord entre Estrella Damm i La Patum.

Tot i haver aconseguit un soci publicitari destacat, l’objectiu del consistori berguedà és trobar més empreses que formin un important grup de patrocinadors del Corpus berguedà, que enguany tindrà un pressupost d’uns 325.000 euros.

Notícia de premsa de Fermí Riu, extreta de http://www.radioberga.cat/noticies/noticia.xsp?id=9933

Comentaris

El domoni Cucarell ha dit…
Hagués trobat més natural que ho patrocinés l'Anís del Mono...
Anònim ha dit…
no l'enganxo, cucarell!
M. Brizard ha dit…
la barreja berguedana: anís amb moscatell! i fins a la matinada!!!
Serrallonga ha dit…
encara recordo un regidor de l'ajuntament que parlava de crear a l'Aquelarre l'espai Movistar, l'espai Coca-Cola... quin crac!
Anònim ha dit…
Espera, espera, que ara que té poder... Pels seus fets el coneixereu.