Cervera i les seves entitats de cultura popular homenatgen dilluns el pilot Marc Márquez





La Paeria de Cervera, la Diputació de Lleida i el Club de Fans Oficial Marc Márquez 93 organitzen una festa de rebuda al jove pilot de motociclisme el dilluns 8 de novembre, a partir de les 8 del vespre.

El punt de trobada serà davant del restaurant Bona Teca, seu del Fan Club, i es farà un recorregut amb moto, bici o a peu fins a la plaça Major, davant de la Paeria. Al recorregut hi participaran les entitats de cultura popular de la ciutat.


Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, http://www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Sortim tots a celebrar el primer mundial del nostre campió. Intueixo que n'arribaran molts més i que el Marc ens donarà grans alegries en el futur. Els experts parlen de que possiblement serà el gran dominador en motos en els propers 10 anys, a l'estil de Valentino Rossi...
Té 2 pebrots i a cada cursa té tot un poble que l'empeny!!
Salut!!
mini molina ha dit…
esperem que faci bon temps
jordi ha dit…
el carrer major ja està preparat per rebre'l!
Lo Carranquer ha dit…
Restriccions de trànsit (homenatge Marc Màrquez)

Per tal de garantir que els actes que organitzen la Paeria de Cervera i el Club de Fans Marc Màrquez, el dilluns 8 de novembre, puguin desenvolupar-se sense cap mena d’incidència, caldran les actuacions següents:

-Restricció de trànsit a partir de les 5 de la tarda del diumenge 7 en els següents carrers: General Güell, plaça Universitat, carrer i plaça Santa Anna, pujada del Casal, rambla Lluís Sanpere, plaça Pius XII, passeig Balmes i avinguda Pare Claret.

- Tancament del trànsit a la rambla Lluís Sanpere, plaça Pius XII, passeig Jaume Balmes i avinguda Pare Claret, a partir de les 3 de la tarda del dilluns 8 de novembre. (S’obrirà un pas per a la circulació de vehicles, només per recollir els infants, el dilluns de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 de la tarda).

També es tancaran al trànsit el carrer General Güell, plaça Universitat, carrer i plaça Santa Anna, pujada del Casal, carrer i plaça Major, i carrer Mare Janer.

L’organització dels actes requereix que aquests carrers restin tallats durant aquests dies, per la qual cosa es demana la col•laboració de tots els cerverins i s’agraeix la comprensió de les persones que es vegin afectades.

En cas d’emergència es prega contactar amb la Policia Local que facilitarà els accessos, al telèfon 902 10 19 99.

Cervera, 5 de novembre de 2010
Cervera_93 ha dit…
Motociclisme
Marc Márquez signa la "pole" del GP de València de 125 cc per davant de Nico Terol.

Actualitzat a les 14:07 h 06/11/2010
http://www.3cat24.cat/noticia/923206/motor/Marc-Marquez-signa-la-pole-del-GP-de-Valencia-de-125-cc-per-davant-de-Nico-Terol

Malgrat acariciar el títol de campió del món del vuitè de litre, Marc Márquez no està adoptant cap estratègia conservadora i aquest dissabte ha sortit a l'atac en la sessió de classificació del GP de València de 125 cc. El català s'ha fet amb la "pole" a Xest després de batre el seu rival en la lluita pel campionat, Nico Terol, i arrencarà des de la primera posició per tal d'evitar ensurts inesperats. Márquez, que en té prou amb ser vuitè en cursa, ha sumat la dotzena "pole" del curs i ha demostrat tenir prou ritme com per no patir cap angúnia durant l'últim gran premi de la temporada i assegurar-se el títol.

Marc Márquez ha tancat els últims entrenaments abans de la decisiva cursa amb total tranquil·litat. El pilot cerverí és conscient que només una desgràcia podria evitar que es coronés campió del món de 125 cc i és per això que està fent tot el possible per evitar errors innecessaris.

Així ho ha demostrat en una sessió de qualificació impecable. I és que Márquez no ha volgut reservar-se i ho ha donat tot per fer-se amb la "pole" i assegurar-se el lloc de privilegi en la graella de sortida. El català ha estat lluitant amb Terol, Smith i Espargaró durant la primera part de la sessió però ràpidament ha portat la seva Derbi a uns registres (1.39.564) difícils d'assolir. Márquez no s'ha reservat i ha tornat a batre tots els seus rivals. Terol només ha pogut ser segon, seguit d'un Bradley Smith que tornarà a treballar per al d'Alcoi en contra el català. Márquez, però, no estarà sol en aquesta lluita ja que durant la qualificació ha ofert la roda al seu company d'equip, Sandro Cortese, i l'alemany começarà quart des la primera línia. Pol Espargaró sortirà sisè, seguit de Rabat, Vázquez i Salom.