Informació? des-informació?





Imatges: centre de Cervera, Sala Florensa, 19/09/2009

Comentaris

n'hi arriben a haber tans en un mateix punt, que la saturació porte a que es solapin uns amb els altres i no t'en assaventis de rés en concret, i l'únic que s veu esteticament es un cau de bruticia, podriam dir contaminació informativa, mol seroll.
Cuqueta ha dit…
Es que el Lluis Falip es terrible. Quin Cuadro.
lo geperut ha dit…
Penso que si hi hagués alguna agenda oficial (ja sigui en paper o per internet) que funcionés bé tant la divulgació dels actes com el fet que no coincidissin aniria molt millor, i potser no caldrien tants papers penjats pel carrer i per les botigues.
Anònim ha dit…
Trovo patètic que aquesta propaganda la pengi el Lluís Felip, hauria d'estar regulada d'alguna manera, ja que tot va al seu "libre albedrio" i està clar, "UN CAOS INFORMÀTIC", crec que aquest senyor té massa permisivitat en fer el que li dongi la gana i això no és bó, reclamo llocs regulats per penjar la propaganda i que hi pugui haber altres personatjes que ho facin.
el cris ha dit…
....I que vingui el Lluis de turno,hola guapo que et fa res.....
Quin tinglado....
jaume primer ha dit…
caldria millorar el tema de la informació del que es fa a Cervera, potser es podrien instal·lar uns panells gegants com en altres ciutats o monitors als centres públics (ajuntament, cap, estació, biblioteca...)
Anònim ha dit…
Hauriem primer de tenir una bona agenda, on sortissin totes les activitats de les entitats i Paeria.
crec que el CMC ja ho va intentar,
regular la publicitat en paper tb estaria mlt be?